Beste lezers,

Hoe kom ik in het makkelijkste in de soort van stadsjungle die aan de rand van Bangkok ligt en waar je ook vissen kunt voeren?

Ik ga met mijn moeder van 82 naar Thailand. Zij kan zelf niet echt goed meer fietsen. Riksja en in een boot of met OV zou wel kunnen. Ik ben daar in 2014 met Ko van Kessel fietstocht geweest maar mijn moeder kan die fietstocht niet maken.

Groetjes,

Mandy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Hoe kom ik in de stadsjungle aan de rand van Bangkok?”

  1. Chris zegt op

    Met een moeder van 82 zou ik met de boot naar Koh Kret gaan, een schiereiland in in Chao Phraya rivier. Erg gemakkelijk, en vissen voeren kun je in elke tempel en drijvende markt. Ik doe het elke week.

  2. j.d.bruin zegt op

    lat krabang een halte voor suvarnabhumi airport mooie tempel aan het water, loop afstand van de airportlink

  3. Cedric zegt op

    Ik vind ancient city in samut prakan ongeveer half uur buiten Bangkok erg leuk. Je kunt daar met fiets of golfkar door een openluchtmuseum rijden met replica tempels. Soms moet je lopen over smalle paadjes of steile paden maar dat kun je helemaal zelf bepalen. Ideaal om rustig je reis te beginnen. Veel groen, water en enkele restaurantjes. Is vooral als je een golfkar huurt niet goedkoop, dacht zo’n 1000 baht huur.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website