Lezersvraag: Goede betrouwbare schilders in Pattaya gezocht

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
12 december 2019

Beste lezers,

Ik wil 2 appartementen laten verven en zoek bekwame schilders om die werken uit te voeren. Uit ervaring weet ik dat het resultaat van veel uitgevoerde werken in de bouw in het algemeen dikwijls niet overeenkomen met onze verwachtingen en normen. Daarom mijn vraag of iemand goede ervaringen heeft met een schildersbedrijf. Ik ben woonachtig in Pattaya (Naklua).

Groet,

Rudi

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Goede betrouwbare schilders in Pattaya gezocht”

 1. Henlin zegt op

  Wij hebben 2 huizen laten schilderen en andere werkzaamheden laten uitvoeren, door een goede kennis (ex-zwager van mijn vrouw).
  Hij heeft geen eigen bedrijf, maar klust bij.
  Maakt vooraf prijsafspraak en hij komt zijn afspraken na.
  Hij spreekt nagenoeg geen Engels. Nederlands helemaal niet.

  Wanneer je wilt kan ik je in contact brengen met hem. mail dan even je telefoonnummer naar henk.lindeboom@tip.nl
  ik heb dit nog niet met hem besproken en weet dus niet of hij nu tijd heeft.

  Groet
  Henk

 2. aad van vliet zegt op

  Beste Rudi,
  Daar snijdt je een mooi iets aan! Ik heb het twijfelachtige genoegen om honderd duizenden m2 schilderwerk te hebben laten uitvoeren op mijn projecten in de EU, N. Afrika en het M. Oosten. Ik durf te zeggen dat op elk project dit een van de disciplines is waar VEEL fout kan gaan en de kwaliteit over het algemeen afhangt van de kwaliteits controle en dat er vele rechtszaken in de wereld zijn geweest over hetzelfde onderwerp!

  De beste en goedkoopste oplossing is om het zelf te doen!

  Doe je dat niet maak dan een goed bestek in overleg met de verfleverancier en maak een deal met ze dat zij ook de kwaliteitscontrole uitvoeren met HUN garantie van zeg maar 5 jaar. Dat is wat duurder maar zonder kwaliteitscontrole zul je NOG duurder uit zijn!

  Succes,

 3. Rob zegt op

  Ik ben een Mr. Schilder in ruste , ik heb toen wij nog in Thailand overwinterde huizen tot volle tevredenheid geschilderd.
  Doe een voorstel en ik kom er aan.

  • Rudi zegt op

   Stuur mij uw emailadres even door aub , zodat ik jou kan contacteren

   • Leo Th. zegt op

    Rudi, Rob schrijft dat hij huizen geschilderd heeft toen hij nog in Thailand overwinterde. Verleden tijd dus en naar ik aanneem zal ook ‘de haas’ nu niet in Thailand zijn maar wanneer jij de tickets en verblijf vergoedt willen zij jouw huis wel schilderen. Wordt dan een dure grap voor jou en ook iets wat verkeerd kan aflopen. Want Rob en ‘de haas’ mogen helemaal geen schilderwerk uitvoeren in Thailand en jou mag hen daarvoor ook niet contracteren. Kan jullie allemaal veel ellende veroorzaken. Je bent dus aangewezen op een Thaise schilder, waarvan er gelukkig voor jou genoeg van rondlopen die prima werk afleveren. Je moet ze alleen zien te vinden en als je hier niet genoeg respons krijg moet jezelf op zoek gaan en afgaan op mond tot mond reclame.

   • rob zegt op

    robjoppe@hotmail.com

 4. A.c de haas zegt op

  Hallo , ik kom gratis schilderen eventueel met collega ,zorg voor reiskst. Eten en onderdak. Wij zijn met pensioen. Gr. Tom.

  • Rudi zegt op

   Beste A.C. wonen jullie in Thailand ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website