Beste lezers,

Zijn er al Nederlanders die enkel op hun Thailand Elite card visum, Thailand zijn binnengekomen? Ben heel benieuwd hiernaar.

Ik heb een aanvraag lopen en wacht op goedkeuring hiervan waarna ik kan beginnen om de benodigde documenten in orde te maken.

Groet,

Frans

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Ervaringen om met de Elite Card naar Thailand te reizen?”

 1. john zegt op

  veronderstel dat je vraag betrekking heeft op de HUIDIGE situatie. Wat ik heb begrepen op verschillende fora is dat het verkrijgen van het elitemembership pas de eerste stap is. Na betaling dient het elite”visum” in de paspoort te worden opgenomen. Daarover zijn de berichten heel verschillend. Soms lukt het bij je eigen ambassade soms niet. Daarna begint het tweede deel van het trajekt. Aanvragen toestemming thailand in te reizen. Ik zal je de talloze ervaringen besparen. Een eindeloos trajekt en slechts een melding dat het tenslotte geslaagd is toestemming te krijgen thailand in te reizen. Of die melding betrouwbaar is? Geen idee.
  Samenvattend. Nee , niet zoveel meldingen dat het gelukt is dat het waar lijkt. Dus NEE. Lukt (nog ?) niet met elite visum.

  • Frans zegt op

   Hoi John ,

   Bedankt voor je berichtje terug .

   Dat klinkt niet hoopvol wat je schrijft .
   Ik wil juist weten wat de talloze ervaringen zijn om Thailand in te reizen !! Als ik de welkomstbrief e-mail ontvang dat mijn aanvraag is goedgekeurd dan heb ik 3 maanden de tijd om te betalen de 500.000 Thai bath .
   Ga natuurlijk niet betalen als je niet kan binnenkomen . Je schrijft niet zoveel meldingen dat het gelukt is wil dus ook zeggen dat soms wel gelukt is toch ?
   Heb jij zelf een Elite Card membership ?

   Zou graag hierover willen mailen met je , bellen wellicht makkelijker

   Bedankt alvast ,

   francbeekers@gmail.com
   0031 – 6 14 77 85 69

 2. Guido zegt op

  Ik zou ook wel willen op de hoogte blijven van de eventuele mogelijkheid om met een Elite kaart Thailand binnen te mogen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website