Beste lezers,

Mijn vraag is of iemand al ervaring heeft met een prive cursus Thais bij Business Talen in Rotterdam? Ik denk er namelijk over daar een prive cursus te gaan volgen, echter de prijzen zijn wel heel stevig.

Dus zou ik graag ervaringen van anderen willen zien/horen/krijgen die het daar ook gevolgd hebben.

Groet,

Helen

Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Ervaring met prive cursus Thais bij Business Talen in Rotterdam?”

 1. robchiangmai zegt op

  Advies – probeer eerst eens de linguaphone curus Thai. Kom je een heel eind mee. Of de cursus Thaipod via het internet. Waar het bij het Thais op aan komt zijn de klan en toonhoogte. Door veel te luisteren krijg je dat onder de knie en ben je al heel ver.

 2. Ceesdu zegt op

  Bij de temple in Breda Noord zijn mensen te vinden die Thaise les geven.

  • Ton vdM zegt op

   Hoi Ceesdu, weet jij ook het adres en andere contactgegevens van die tempel in Breda Noord? Ik woon al 66 jaar in Breda maar ik heb nog nooit gehoord dat er hier een tempel is. Bij mijn weten het dichtste bij is de Thaise Buddharama tempel in Waalwijk. Maar ik moet toegeven, ik heb een jaar of 6 geleden iemand ontmoet die een tempel in Breda wilde beginnen, stadsdeel Haagse Beemden geloof ik. Maar geen enkele Thai die hier in Breda woont weet daar iets van.

 3. Carlos zegt op

  Start gratis met “ learn Thai with mod” Op YouTube
  Helpt mij enorm

 4. Peerke zegt op

  Je zou ook deze app kunnen bekijken – alleen voor de belangrijkste dingen

  https://play.google.com/store/apps/details?id=thai.projectThai&hl=nl

 5. ser kokke zegt op

  Ik woon nu 10 jaar in Thailand, waarvan de laatste 8 jaren permanent. Ik spreek Frans, Duits, Engels en Spaans, dit om aan te geven dat ik niet taalblind ben. Ik heb twee jaar lang een dagelijkse privé leraar Thais gehad……….Ik ben niet zo hoogbegaafd als die paar Nederlanders die een paar zinnen Thais kunnen spreken. Ik heb het dus op moeten gegeven en dat hoort niet bij mij.
  Mijn advies is: begin er niet aan !

 6. Marcel Raasveldt zegt op

  Volledig goede cursus (incl zakelijke brieven)
  https://www.talendomein.nl/ultimate-thais-leren-complete-taalcursus.html

  Groetjes
  Marcel

 7. Max zegt op

  Momenteel heb ik privé thaise les bij Kontaros in Rotterdam. Zij is heel betrokken, en niet duur, en geeft ook les op de volksuniversiteit. Als je dat wilt geef ik haar contactgegevens.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website