Lezersvraag: Ervaring met eBay en laten bezorgen in Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
2 december 2019

Beste lezers,

Wie heeft er ervaring met het kopen van producten bij eBay en laten bezorgen in Thailand? Hoe betrouwbaar is het en hoe lang duurt het ongeveer voordat het product in Thailand aan komt?

Groet,

Koen

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Ervaring met eBay en laten bezorgen in Thailand?”

 1. Sjaak S zegt op

  Ik heb al diverse artikelen via ebay gekocht. Wel via eBay.com. Hoewel ik ook slechte ervaringen heb opgedaan, is het doorgaans goed, zolang je maar met PayPal betaalt. Dan ben je ook tegen bedrog of foute artikelen beschermd. De levertijden kunnen wel eens wat langer uitvallen dan je dat van Nederland kent.
  Trouwens, mocht je nog een PayPal in Nederland of België hebben, is het beter een PayPal vanuit Thailand aan te vragen. Soms worden betalingen geweigerd omdat er toch naar gekeken wordt waarheen je je artikel laat sturen.

 2. Foodlover zegt op

  Nare ervaring met Ebay sinds een jaar of 3 bestel ik alles online via Lazada hier in Thailand. Goede contactservice mocht er een probleem zijn met levering.bijna wekelijks bestel ik iets van levensmiddelen tot strandstoelen enz. Betaal met creditcart en je bent 180 dagen verzekerd.

 3. Rob zegt op

  Inderdaad is lazada een goed postorder bedrijf.
  Zojuist is mijn elc step .. Aangekomen en prima service betalen aan de deur.
  4 dagen moeten wachten. Incl weekend!!
  Nu genieten van mijn race monster

  • Sjaak S zegt op

   Ik zoek ook in de eerste plaats bij Lazada. Maar zij verkopen niet alles. Aliexpress is ook een goed alternatief. Ebay is goed voor tweede hands dingen of voor onderdelen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website