Beste lezers,

Een kennis van mij kwam naar Thailand voor “zijn vriendin” die hij via het internet had leren kennen. Zij woont in de Isaan.

Toen we haar gevonden hadden kwamen we terecht bij een armoedig hutje zoals er vele zijn hier. Zij vertelde daar te wonen met haar moeder en de zusters en broers van haar.

Na verloop van enige dagen klopte het allemaal volgens mij niet (kinderen hadden soms wel hele dure kleren aan en zij ook; ook de parfum en “het plamuurwerk” waren van dure merken) en ging ik dus op onderzoek uit.

Wat bleek? Madam had een geweldige villa waar zij woonde met een 4wd Lexus voor de deur en werd onderhouden door maar liefst 8 farangs die haar elke maand geld stuurde en dachten dat ze de enige waren waar zij mee omging.

Thuis gekomen vertelde ik dat tegen een Thaise vriend van mij, die mij als volgend antwoordde: “vreemd dat je na al die jaren dat nu pas ontdekt; dat is heel gewoon hier”.

Mijn vraag is nu: is dit werkelijk normaal of niet in Thailand. Ik zelf was nogal verbaasd, maar waarschuw nu wel Nederlanders in het vervolg.

Met groeten,

Jaap

35 reacties op “Lezersvraag: Een Thaise met 8 farang sponsors, uitzondering of gemeengoed?”

 1. Cornelis zegt op

  Tjamuk, ik krijg uit jouw reacties op de verschillende onderwerpen toch de indruk dat we naar jou mening wel heel erg veel zaken op de koop moeten toe nemen. Niet alleen verandert er nooit iets ten goede als iedereen dat doet, maar als een mens geen grenzen trekt aan wat hij/zij aanvaardbaar vindt is dat niet goed voor het zelfrespect.

 2. J.Jordaan zegt op

  Jjamuk, Ik heb veel van je reactie,s gelezen. Een tijd niet in beeld geweest.
  Meerdere sponsors komen ontzettend veel voor. Voor Thaise vrouwen die in Nederland wonen is het gebruikelijk om er relatie op na te houden met een Thaise man.
  Ik vind dat jou mening een belediging is voor de relaties van Thaise vrouwen met in dit geval een buitenlandse man.
  J.Jordaan.

  Moderator: persoonlijke aanvallen zijn niet toegestaan, tekst verwijderd.

 3. Rob V. zegt op

  Hier heb ik weinig an toe te voegen. Het lijkt mij evident dat je overal ter wereld een groepje onbetrouwbare mannen en vrouwen hebt die hun hun “partner” bedriegen en financieel uitkleden of er meerdere scharels op na houden voor hun eigne gewin (geld, seks, … ). Dat handje vol tuig is natuurlijk niet de norm, dat is het hier toch ook niet? Maar als je je in bepaalde circuits begeeft (prostitutie scene) dan moet je toch wel oppassen, daar loop je eerder foute personen tegen het lijf dan elders.

  Gewoon je gezond verstand gebruiken, vraag jezelf af “wat had ik in mijn eigen land gedaan?”. Al was er toevallig van de week een item op tv over vrouwen die zich hadden laten misleiden via internet dating en compleet werden geplukt door foute mannen. Tja, helaas moet je altijd op je hoeden zijn voor scamming. Een betere vraag is wellicht “zou ik grote bedragen geld geven aan iemand die ik nog nooit af nauwelijks in het echt heb ontmoet?”. Houd je je koppie er bij als man of vrouw zijnde dan is er weinig risico dat je partner (waar die ook vandaan mag komen) je voor de gek houdt. Kortom: nee het is niet normaal maar via internetdating, de prositutie enzo kun je wel makkelijker een scammer tegen het lijf lopen.

 4. J.Jordaan zegt op

  Mijn eerste reactie moet nog door de molen, maar als je de vraag leest spreekt “Jaap” over een kennis van hem. Als ik zoiets persoonlijk had meegemaakt had ik ook over een kennis gesproken. Welk normaal denkend mens axepteerd dat soort dingen en is na een dag alweer vertrokken.
  J.Jordaan.

 5. BA zegt op

  Ik ken ook wel meerdere dames die er ook meerdere sponsors op na houden. Zeker in het begin goed om je heen kijken als je een relatie met een Thaise aanknoopt.

  Als dingen vreemd lijken, bijvoorbeeld ze loopt rond met een dure iPhone of anders dan kan het geen kwaad om eens een kijkje in haar bankboekje, telefoon of email te nemen.

  De meest kwetsbare groep is toch vaak wel de wat oudere heren die maar kort in Thailand verblijven, bijvoorbeeld een maand per jaar. Gewoon gebaseerd op wat ik om mij heen zie. Het type goedgelovig en vrijgevig. Er word hier wel vaker geschreven dat een verschil van 30 jaar tussen partners in Thailand volkomen normaal is, maar in een Thai-Thai relatie zie ik die verschillen haast nooit tenzij mia noi. Een jonge Thaise dame gaat namelijk niet 11 maanden celibaat leven als de Farang boyfriend er in zo’n geval niet is.

  Ook komt het vaak voor dat een dame welke een Farang Boyfriend heeft ook nog een Thaise ‘Gik’ heeft voor als mr. Farang boyfriend er niet is. Is in Thailand niet vreemd, ik ken ook wel Thaise vrouwen die al wat ouder zijn welke een Gik hebben, omdat ze bij hun Thaise manlief niet aan hun trekken komen (die hebben op hun beurt weer een mia noi)

  Er zijn er zoals in het artikel die er gewoon een business van gemaakt hebben maar het overgrote deel valt in een grijs gebied, veel denken gewoon als ik nog wat bahtjes kan overhouden door een paar weken company te spelen voor een ander dan ook goed.

  Ga je een relatie met een Thaise aan, denk dan vooral na over wat realistisch is. Verwachten dat een jonge dame 10-11 maanden per jaar op je gaat zitten wachten bijvoorbeeld is dat in mijn ogen niet, ook al gooi je er 100.000 baht per maand tegenaan. Die dames hebben zelf ook behoeftes, zo zit de natuur nou eenmaal in elkaar 🙂

 6. Andre Machielsen zegt op

  Jaques heeft het buj het rechte end. Waar heeft u uw vrouw leren kennen is erg belangrijk evenzo hoe is het met de eigen inteligentie gesteld. Er lopen hier inderdaad zeer slimme dames rond en zeer domme buitenlanders. Het overgrote merendeel gaat voor zekerheid en verliefdheid, zoals wij dat kennen, is veel mider belangrijk en daar is niets fout mee. Respect en gebondenheid groeit met de tijd en men kan in TH nog steeds een zeer lieve loyale vrouw trouwen. de meeste “domme” mannen zien alleen de buitenkand en trouwen een veels te jonge partner, dan vraag je om bedondert te worden, net als overal

 7. jan H zegt op

  Beste Jaap,

  Het gebeurd helaas in Thailand dat vrouwen er meerdere sponsors op na houden,wat ik het ergste van alles vind is dat mensen overkomt die een ander willen helpen,vaak wat naïeve mensen met een groot hart.
  Het is natuurlijk niet normaal dat dit gebeurd,maar zo gaat het toch in de hele wereld zodra er geld in het spel is verzinnen mensen allerlei verschillende methodes om het uit je zak te troggelen dus ook in Thailand.

  mvg,
  jan H

 8. BramSiam zegt op

  Misschien moet je dingen op de koop toenemen (“koop” is hier wellicht inderdaad toepasselijk). Sommige zaken moet je echter ook wel eens met een korreltje zout nemen. Acht sponsors lijkt me wat veel, maar ik weet niet wat het Guinness Book of Records erover zegt.

 9. Mat zegt op

  Hallo
  Ik heb een bar in Pattaya, en zie die mannen komen en gaan, en veel van hun zijjn wel erg naief, en in sommige gevallen gewoon blind en dom.
  Ze komen al jaren op vakantie naar Thailand, en weten nog steeds niet hoe het hier werkt.
  Als deze gulle sponsors wisten hoe de dames over ze spreken als ze weer terug naar huis zijn, en wat er met hun geld gebeurd, zouden ze zich nog wel eens bedenken.
  Uiteraard vertel ik ze niets over wat ik hoor en zie, en wat de dames aan mij vertellen, maar ze moesten eens weten!!!!
  Wordt wakker!!! de naam ATM moet toch bij iedereen bekend zijn!!!!

 10. marijke zegt op

  Ik weet niet of het zo is maar we zaten een keer met iemand te praten die al 20 jaar in pattya woont.Hij vertelde ons ook over een vrouw die van 10 mannen iedere maand geld toe gestuurd krijgt.Ze heeft het natuurlijk heel goed .En natuurlijk weten geen van de mannen iets.Ze denken allemaal dat ze haar enigste liefde zijn.

 11. robert 48 zegt op

  Ja moet jaap toch gelijk geven het komt voor woon in de isaan kan zo een rond leiding geven naar al die villa,s die door meerdere sponsors zijn betaald incl.mooie 4wd.
  Kan zelfs een engelsman die weet het van zijn vrouw dat ze een huis heeft in phuket met een zwitser en nog een ander huis hier in de isaan met een andere farang dus tel mee dat zijn er 3 maar 8 vindt ik wat overdreven.
  Dan moet ze het hele jaar plannen als de heren op bezoek komen en dan 2 of meerdere tegelijk op bezoek nee dat is teveel van het goede.
  Der zijn er ook die hele jaar geld sturen en 1 maal per jaar komen ja die komen dan 1 maal en als ze vertrokken zijn staat de vlogende al aan de deur te kloppen.maar der zijn er ook echt nette meisjes die dat echt niet doen meestal worden ze wegwijs gemaakt door vriendinnen die het wel doen of familie.

 12. Anita zegt op

  Volgens mij gaat dit al jaren zo, 10 jaar geleden op Koh Samui kwam ik in gesprek met een Thaise “dame” die afscheid nam van haar Finse “vriend”, de volgende dag kwam der Duitse “vriend” over voor een vakantie. Ik zei al tegen haar: zo dat doe je goed waarop zei antwoorden, ik hou van beide mannen en ik hoef geen geld want ze had in Bangkok een goedlopend reisbureau. Dus mannen zint eer gij begint 😉

 13. Bennie zegt op

  Veel meisjes uit Isaan hebben een voorgeschiedenis als bargirl en zijn op die manier met farangs in aanraking gekomen.
  Op die manier denken ze sowieso al dat iedere blanke rijk is, nu al zeker door een overaanbod van, excuseer als ik veralgemeen, lompe Russen die op weet ik welke wijze poen hebben vergaard.
  Deze geven soms tips die buiten proportie zijn en van het een volgt het andere.
  Ik denk ook geen nieuwe wijsheid uit te vinden als ik beweer dat relaties op afstand zelden in stand kunnen worden gehouden en al zeker niet door geld na te sturen.
  Ik ben tot eigen verbazing op een Thaise gevallen en heb alvast geluk gehad.
  13 maanden na onze eerste ontmoeting was zij in Belgie en 19 maanden later zijn wij gehuwd. Ondertussen is ook dit bijna 3 jaar geleden en beseft mijn vrouwtje beter dan wie ook hoe zuur centen te sparen zijn en wij onderhouden elkaar met een zekere tolerantie t.a.v. Onderhoud van familie met haar eigen spaargeld.

 14. Thailand John zegt op

  Waarom overdreven, ik ken er een paar die ook over een groot aantal sponsers bezitten.
  Die ik ken hebben er somige 2 of 3 andere 4 of 5 en 7 en meer. Sommigen komen maar 1x per jaar naar thailand en sturen het hele jaar door geld. Dus helemaal niet zo verwonderlijk. Gewoon meer Thais. Maar als ieder een van de betrokkenen happy is, dan is het toch geen probleem. Wat het oog niet ziet, kan het hart niet deren. Dus niks nieuws.Gebeurd al jaren.

  • erik zegt op

   yes,dat is zeker schering en inslag,heb jaren op Sukhumvit soi 23 gewoon,dus 100m van soi cowboy als ik daar al de verhalen uit die tijd op schrift ga zetten ,kom je niet meer bij,de ene sponsor werd naar het vliegveld gebracht en er werd meteen gewacht op de volgende die soms met dezelfde vlucht uit Europa kwam,dus IQ hebben ze wel en puzzelen kunnen ze erg goed,soms heb ik het gevoel dat ze dit in Isan al op de lagere school leren,haha

 15. Lenthai zegt op

  Het gebeurt gewoon, want voor die thaise bargirls is het allemaal business. Ik heb er een paar gekend, die 5- 8 verschillende mobieltjes hadden. Eentje voor Piet, eentje voor Klaas etc. Soms ging het bijna fout, als er op een dag 2 tegelijk aankwamen. Maar dan kwam er voor eentje het excuus, dat Oma plotseling erg ziek was geworden en, dat ze daar met spoed naar toe moest. Het is allemaal een spel hier. Familieleden spelen dat spel vaak mee, want van echt werken daar heeft menige thai een broertje aan dood. Die moeders willen graag goud hebben en die vaders thaise whisky.
  Een thaise vrouw gaat alleen maar met een (oudere) buitenlander om, omdat ze daardoor een beter leven krijgt. Is de pot leeg, dan gaan ze gewoon opnieuw op zoek. Ik kom hier al 30 jaar en heb heel wat meegemaakt, maar ben altijd verstandig (lees achterdochtig) geweest. Heb ook heel veel plezier met die meiden gehad en waar vind je nog in Nederland of elders in Europa bars waar de mooie sexy jonge meiden om je nek hangen voor een drankje???

 16. paul zegt op

  De moraal van dit verhaal:

  Als ieder zich moest gedragen in Thailand zoals thuis, zou er al veel opgelost zijn.
  Hier op alles bezuinigen, maar in Thailand met de centjes smijten.
  Inwoonsters met een bepaald IQ worden dus snel op bepaalde gedachten gebracht.
  Hoe gaat het alweer?
  Hoe meer spek aan de haak, hoe meer krabben men vangt.

 17. Jack zegt op

  Ja Jaap dat is normaal in Thailand,ik heb verschilende bars in Phuket,vroeger ook een bar in BKK.De mooiste meisjes heben allemaal +/- 5 buitenlandse vrienden die hun iedere maand geld overmaken,ze zoeken de mannen uit die voor 1 maand op een toeristenvisum komen een die de maand september komt en dan voor de zekerheid 2 weken speling tot de volgende komt,ze kienen dat precies uit, ze worden wekelijks gebeld door die mannen en als iemand eerder of later wil komen dan zeggen ze,kan niet dan ben ik op vakantie bij mijn ouders,of zuster of bij iemand in de Fam. die ziek is.Dan verschuift de man zijn ticket omdat hij het meisje(of vrouw) 4 weken lang iedere dag wil zien,ook wel eens gebeurt dat iemand tog eerder kwam of langer bleef,ja dan is er paniek in de tent en gaan ze huilend naar hun zieke moeder.Dan wordt het meisje ingelicht als er een vriend weg is.

 18. Jopenn zegt op

  Ik kom 35 jaar naar Thailand en heb niet de pretentie om te zeggen dat ik alles weet. Ik moet zeggen ; dat moet een goeie zijn. Normaal kunnen ze het maar klaarspelen met 4 buitenlanders, misschien heeft ze een goede leerschool … moeder.
  En daar gaat het nu net over … de “echte Thai” (van vroeger) waren zo niet … maar wie heeft hen zo gemaakt … wij zelf de farangs. Maar ja , als je kijkt naar de echte Belgen of Nederlanders, die waren gastvrij, maar wie zijn nog echte Belgen of nederlanders.
  Als ik nu kijk wat vele farangs uitsteken met de Thai …
  Op deze Thailandblog las ik in een ander artikel, dat de thai een zeer laag IQ hebben …
  wie denk jij die het lage IQ heeft … die mannen die hun laten strikken door 1 vrouw van thailand of de vrouw die zoveel mannen kan strikken met hun “hoog IQ”
  Het bloed moet toch ergens stromen ofwel in het hoofd ofwel in de genetalien.
  Ik ben 55 en ben deze maand getrouwd met een Thaise en heb hier misschien al 13 jaar verbleven in het totaal, gaande van 1dag (one night in Bangkok) tot 3 maand maar wij moeten ons aanpassen aan hun cultuur en leefwijze, zoals wij dat ook verlangen in ons land en als het ons niet aanstaat moeten we gewoon niet komen, laat ons dan naar Irak of Iran gaan … het is daar ook goed.
  Jopenn

  • Maikel zegt op

   Nou dat is een hele goede over de omschreven IQ. Ik zelf ben met een Thaise getrouwd moet ook erbij zeggen dat ik geen dag ontrouw heb gemerkt ze was eerlijk naar mij toe. Ik stuurde wat geld naar haar maar dat was geen parttime salaris die ik stortte. Zij heeft mij uitleg gegeven waarom ze in een bar werkte die empathie heb ik met haar gedeeld. tijdens onze relatie werkte ze nog in een bar maar niet te lang en als ze toevallig een vriend had gehad voor een keer liet ze mij ook per sms weten dat als ze haar mobiel niet beantwoordde dat zij dan mogelijk een klant had. Daarentegen had ik er ook een voor deze relatie gekend die deed alsof ze mij alleen had en was ook jaloers ze had steeds geld problemen of oom broer tante vader was ziek. Ik heb slechts 2x 250 tot 300 eu overgemaakt daarna was het afgelopen en was ik niet meer goed. in Thailand aangekomen thuis bij haar ouders langs geweest en natuurlijk door mij verrast was er een huis in aanbouw ze zei dat haar zus aan het bouwen was terwijl ze een vriend uit Engeland had die haar maandelijks geld stuurde. heb wel een leuke tijd gehad maar was blijmdat ik niet teveel geld aan heb verspild. Met mijn echtgenote heb ik nu een 5 jarig huwelijk met wederzijds respect en begrip. In elke cultuur is er wel wat.

 19. Josiane zegt op

  Ze zijn toch zo lief meneer….bezint eer je begint,
  Laatst hoorde ik een verhaal van een man die connectie had met en thaise, zij woonde te samen met haar moeder en had een kapperszaak zoals er zovele zijn. Bijna iedere dag werd er via skype gecommuniceerd met elkander, de dame verdiende nog niet het zout om op de patatjes te doen, zo werd er gesponserd elke maand een deel ten bedrage van 12000 bath, maar na een tijdje was dat niet genoeg en ze vroeg meer. deze dame had enkele vriendinnen die elk op hun beurt sponsers hadden en er werd over gepraat ja ik krijg zoveel en ik zoveel zei puschte elkaar op, en natuurlijk de dame in kwestie waar ik het over heb ook ,zo op een dag vroeg ze geld voor een nieuwe wagen te kopen want de oude was versleten, maar het geld dat aangeboden werd was niet voldoende , het is nooit genoeg voor de dames altijd willen ze meer en meer, wees op julie hoede

 20. Johan zegt op

  Bekijk het eens uit het oogpunt van de man….heeft z’n tijd in Nederland er allang opzitten,
  meestal ver over de 60 of zelfs 70 jr. is in Ned. behoorlijk aan het vereenzamen.
  En dan komt hij in Pattaya of Bangkok van die vrolijke lieve meisjes tegen, die bij hoog en
  bij laag beweren dat zij zo verschrikkelijk veel van hem houd……….en ook nog alleen
  van hem……..Daar heeft hij dan wel een paar honderd euri’s per maand voor over.
  Het maakt hem blij en gelukkig, z’n leven krijgt weer zin………enne wat niet weet wat niet
  deert toch ??
  Maar een ding is mij wel duidelijk……….van dat laag IQ van de thai…..klopt geen *** van

  Allemaal veel plezier in dit zo gezellige ongelofelijke land

  Johan

 21. Jopenn zegt op

  Moderator: uw reactie heeft niets met het onderwerp te maken en is daardoor off-topic.

 22. Ad zegt op

  Als ik dat alles hier lees heb ik de vraag is een normale relatie met een Thaise vrouw nog mogelijk.
  Volgens my zeer eenzijdige reacties.
  Heb hier in de Isaan nu 3 jaar een relatie en er is mij nog nooit om iets gevraagd, mijn relatiie in Nederlad heeft meer van me gestolen.
  Heb hier een prima leven en we zijn beide gelukkig en hebben veel plezier en levensgenot.
  Denk dat het grotendeels ligt aan het mileu waar de dames vandaan komen, bars, clubs, etc
  Opletten moet je in de gehele wereld niet alleen hier.

 23. marijke zegt op

  Ik vind het super leuk om al die verhalen te lezen.Ik denk toch dat deze thaise dames op een slimme manier gebruik maken van deze mannen .Ik geef ze eerlijk gezegd geen ongelijk ze trappen er toch echt zelf in.

 24. Jaap zegt op

  Beste lezers , bedankt voor jullie reactie . Voor de goede orde : ik ben al 6 jaar getrouwd met een Thaise die ik al 8 jaar ken . We wonen samen in Thailand en we gaan samen naar Nederland en komen samen terug . De kennis is een zeer goede kennis van me die haar ontmoet had op internet . Daar hij wist dat ik hier woon heeft hij mij gevraagd of ik hem wilde helpen . Niets meer of minder . Het iq van ons beide is normaal ( zo rond de 120 ) . Maar gevoelens en iq zijn 2 verschillende dingen die niet vergelijkbaar zijn . In bovenstaande stukjes worden ze nogal eens met elkaar verbonden. Ik denk niet dat dat altijd terecht is . Wat het mijn heeft geleerd is mensen nog beter voor te lichten ; ik was altijd al voorzichtig in dat opzicht . Nogmaals bedankt het gaat jullie goed .

  • Khun Peter zegt op

   @ Gekneusde duim? Haha, geweldig! Ik denk dat sommigen reagluurders een bakje met koud water naast het toetsenbord hebben staan, om de de duim af en toe in te steken anders raakt deze oververhit.
   Maar Hans je hoeft natuurlijk niet te reageren op een lezersvraag, dat voorkomt ook dat wij naar jouw naakte lichaam moeten kijken 😉

 25. Lucho zegt op

  Is idd een veel voorkomend fenomeen. No problem, de family moet ook onderhouden worden. Respect voor dames die er meerdere tegelijk om de vinger kunnen winden.

 26. greyfox zegt op

  Het zielig-voor-de-farang gevoel druipt voor het grote deel uit alle reacties.
  Als we nu eens kijken naar het geluks-gevoel van de betreffende farang die daar gewoon een leuke donatie voor over heeft. Ik ken farang(s?) die precies weten hoe het hier werkt, getrouwd zijn zelfs en daar geen enkele moeite mee hebben. Dat er slimme, hoger IQ dan 92 zoals eerder gemeld, vrouwelijke Thai bewust met carriere bezig zijn wordt hier niet opgemerkt.

 27. Pieter zegt op

  Beste Jaap, ik leef hier al zo”n 16 jaar, het record van een Pattaya dame was 10, en zij regelde met allerhande smoezen wanneer die dommerds met vakantie konden komen, dus Jaap………..trek zelf maar je conclusie!! Gelukzalig zijn de dommen, de goedgelovige falangs dus die denken dat ze hier in hun thuisland vertoeven met dezelfde normen en waarden. Groetjes

 28. math zegt op

  Beste Hans, Ik weet u bent een zeer intelligent mens, maar uw reactie over ervaren Thailandbloggers en getrouwd zijn met een Thaise wil nog niet zeggen dat je t snapt. Ik durf te beweren dat 90% helemaal niet weet hoe t werkt. Ze doen alsof, zie genoeg aan de reacties. Als je al zoals de meesten rond de 65 bent en al tig jaar getrouwd bent en gelukkig in de Isaan woont, wat weet je dan af van de NU dagelijkse gang van zaken in Pattaya en specifiek over het nachtleven? Ze hebben alleen maar van horen zeggen en ze hebben alleen maar een idee dat Pattaya slecht is. Ik ben een begin 40er, kom 20 jaar in Thailand, ja ook ik ieder jaar 2 a 3x in Pattaya, iedere dag het barleven. Ik kan dus laat ik bescheiden blijven redelijk lezen en schrijven met ” de dames ” . Ik lig in een deuk als zo een slimme falang het allemaal begint uit te leggen, krijg er nog spontane lachkicks van!

 29. math zegt op

  Hahaha, mijn antwoord is: Heel ver uit de weg blijven! Dit antwoordt zal u niets verbazen! Ik praat nu over de toeristen gebieden, gelukkig had Gringo deze week een hele goede, snel nergens problemen maken en je verlies nemen voor het verkeerd afloopt, zelfde met de Isaan ladies. Alleen iedereen slaat nu op tilt omdat die met een dame van de Isaan getrouwd is of samen woont. Nou, ik ben met hetzelfde soort getrouwd , alleen van een ander land alleen ik loop niet weg voor de vooroordelen die terecht zijn!

 30. harry zegt op

  Moderator: uw reactie is te generaliserend om geplaatst te worden.

 31. Eddo zegt op

  Moderator: uw reactie is te generaliserend en daarom niet toegestaan.

 32. Jose zegt op

  Ik heb even nu eens alles gelezen ben een farrang vrouw alleen hier in Thailand en
  Ken behoorlijk wat verhalen wat eerlijk gezegd allemaal behoorlijke negatieve verhalen zijn.
  Ook praten veel Thaise vrouwtjes met me en ja uitzonderingen nagelaten
  mannen zijn een lopende ATM en idd altijd een ziek kindje papa mama etc.
  Ook over de meerdere donaties die ze krijgen klopt ze hebben vaak in die tussentijd meer geld per maand dan farrang. De Thaise jonge mannen zijn nu ook slim geworden en
  jagen gezellig op alleen staande farrang vrouwen en met dezelfde verhalen
  Zoiets als ze pakken je in en later pakken ze je uit, echt waar ik wil het niet ik heb al genoeg
  rottigheid gehoord en maar bellen en skypen hoeveel ze je missen en van je houden,ik wil niet nu iedereen in het harnas jagen er zijn natuurlijk ook goeie mensen normaal
  gesproken schrijf ik nooit maar dit wilde ik toch even kwijt met hartelijke groeten en excuses naar de goeie mensen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website