Lezersvraag: Dekking van telefoonproviders in de Isaan?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
18 februari 2020

Beste lezers,

Ik zal bij aankomst in Thailand een simcard aanschaffen. Nu wil ik graag weten welke van de providers zoals AIS, DTAC en TrueMove H heeft de beste dekking in de Isaan?

Groet,

Wilfred


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Dekking van telefoonproviders in de Isaan?”

 1. KhunBram zegt op

  AIS perfect.. Anderen weet ik niet

 2. Ben korat zegt op

  Voor mij is dat AIS, ik heb eerst TRUE geprobeerd maar dat was echt een drama en dan zit ik nog maar aan de voordeur van de Isaan, dtac heb ik geen ervaring mee dus ken ik niet over oordelen.

  Succes groetjes Ben Korat

 3. Rob zegt op

  Wilfred,

  De beste dekking in heel Thailand, ook op het platteland, geeft A.I.S. Zou dan een simkaart met een hoge snelheid nemen. { Super Social}

  http://www.ais.co.th/one-2-call/simcard/en/super_social.html?intcid=one-2-call-en-pro_open_new_sim-super_social
  Gr Rob

 4. Daniel M. zegt op

  Wij gebruiken True 4G in een dorp op 30km ten oosten van Khon Kaen. Werkt zeer goed.

 5. Patrick DC zegt op

  Toen we 9 jaar geleden in een verre uithoek van de Isaan kwamen wonen was hier geen dekking door de 3 vernoemde providers, er waren ook geen kabels. Ze hebben ons toen doorverwezen naar CAT te Bueng Khan en binnen de 2 dagen stond hier een 4m hoge GSM antenne met aansluiting op een mobiele Wifi router met een CAT simkaart. Een jaar later belden ze ons met de melding dat ze (fiber) kabels aan het aanleggen waren en of we interesse hadden in een aansluiting.
  CAT (Cable Authority Thailand) is de overkoepelende telecom operator en verkoopt z’n diensten aan oa. AIS, Dtac, True, enz… (kijk maar eens naar de “bakjes” welke op straat tussen de kabels zitten, staat overal CAT op)
  Ondertussen is hier nu ook AIS (via het CAT netwerk) bruikbaar in elk dorp. Met True hadden kennissen van ons regelmatig problemen.
  Wij gebruiken nog steeds CAT (fiber cable abonnement + SIM abonnement), uiterst tevreden van en voor onze GSM’s (enkel bellen) gebruiken we AIS, overal dekking.
  zie : http://www.mybycat.com/en/

 6. Roger zegt op

  Wat kost die snelle AIS per maand aub?

 7. Peter zegt op

  Neem AIS spreek uit ervaring bijna overal dekking.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website