Beste lezers,

Gisteren is mijn CoE afgewezen omdat er in de e-mail stond: ‘please submit an Evidence of adequate finance’.

Bij het invullen heb ik niet gezien waar dat eventueel kon. Kan iemand mij vertellen waar je dat moet laten kunnen zien in het CoE? Wel heb ik mijn paspoort, visum, covid verzekering kunnen uploaden, maar nooit de vraag gezien over ‘financiële statements’.

Wie kan mij helpen?

Groet,

Lars

11 reacties op “Lezersvraag: CoE afgewezen wegens ontbreken van inkomenensgegevens”

 1. Emanuello zegt op

  Gewoon toevoegen daar waar je een kopie van je paspoort hebt toegevoegd. Ik heb dit zo gedaan en is in orde gekomen. Je kan namelijk telkens twee bestanden toevoegen 🙂

 2. willem zegt op

  Ik had hetzelfde 3 weken geleden. Nu trouwens in quarantaine in Bangkok. Het is dus goed gekomen.
  Je kunt je initiele CoE aanvraag 1e fase aanpassen, wat je dan moet doen is bij je visum upload ook een salarisstrook van je (pensioen) inkomen of andere bewijzen van minimaal 65000 baht per maand uploaden. Dat werkte bij mij. Abp loonstrook en ing afschrift met bijboekingen.

  • Cornelis zegt op

   Heb screenshots van mijn bank app bijgevoeg die de laatste 2 bijschrijvingen van AOW en pensioen toonden. Meer niet. Werd aanvaard.

 3. William zegt op

  Lars,

  Mij is precies hetzelfde overkomen.

  Moest zelfs laten zien dat ik gepensioneerd was ??

  (ex beroeps, K.M. Korps Marn., al in ’95)

 4. Rob zegt op

  Ik heb een CoE gekregen op basis van huwelijk en hoefde geen inkomengegevens aan te leveren. Wel bij het aanvrageen van het visum (non-immigrant O multiple-entry) maar een bankoverzicht van alleen de laatse maand was voldoende. Alles ging eigenlijk vrij gemakkelijk.

 5. Frank zegt op

  Bij welk soort VISA heb je dit bewijs van inkomsten moeten aantonen ?

 6. Jacq Reijnders zegt op

  Ik zit met precies hetzelfde probleem. Ik ga nu foto s maken van de bankafschriften en stop het ergens tussen de geuploade afbeeldingen. Ze zien vanzelf wel wat het is.

 7. Theo zegt op

  Mij is hetzelfde overkomen zie vorige Thailand blog,ik moest ook een bewijs overleggen dat ik gepensioneerd ben en dat mocht geen bankafschrift zijn, dus heb ik dat aangevraagd bij de SVB daar hebben ze niet zulke verklaringen, maar ik kon wel een brief krijgen dat ik sinds mei 2012 aow ontvang deze vewacht ik een dezer dagen per post.
  Alle gegevens die ze vroegen kan in de reeds ingediende aanvraag uploaden.
  Groeten,
  Theo

 8. kop zegt op

  Conclusie:
  Iemand met ALLEEN AOW komt nu dus niet meer in aanmerking voor een drie maanden visum O Non immigrant op basis van Retirement.
  [nauwelijks een jaar geleden was immers een bankafschrift met je maandelijkse AOW overschrijving voldoende, ook zelfs voor het drie maanden visum met meerdere inreizen, zowel als inkomen en ook om aan te tonen dat je gepensioneerd was.

  Dan blijft alleen nog de mogelijkheid over van een toeristenvisum voor twee maanden.

  De eis van een maandinkomen van minimaal 65000 Baht was nauwelijks een jaar geleden alleen vereist als je een jaarvisum wilde aanvragen.

  • willem zegt op

   Nu gaat het met name om categorie 10. Non O met reentry. Dat betreft dus een jaarverlenging. Dus 65000 baht. Niets nieuws. En ja de Thaise Ambassade wil.echt zien dat je met pensioen bent. Alleen 50 plus zoals het er ook staat blijkt bij deze ambassade niet voldoende. En met pensioen zijn staat los van de AOW leeftijd hebben.

 9. Huib zegt op

  Wat ik niet begrijp de CoE word door de Ambassade ook gecontroleerd maar bij je visa aanvraag moet je ook aan tonen dan je genoeg geld heb, waarom alles dubbel. En als ze willen dat je genoeg heb waarom geen aparte gedeelte van CoE om je bankafschriften/ loonafschriften te downloaden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website