Beste lezers,

Ik vertrek naar Phuket voor een 5-tal dagen en wil me concentreren op het bezoek en beleven van de mooiste eilanden in de Andaman Zee.
Het aanbod van dagtrips is enorm. Persoonlijk hecht ik meer belang aan de kwaliteit (incl. veiligheid) dan de kwantiteit. Vervoer in kleine groepen heeft mijn voorkeur (dus geen grote boten).

Tips ivm goede ervaringen met organisatoren, aan te bevelen trips en eventueel te vermijden valkuilen en zinloze aanbiedingen zijn welkom.
Waarvoor dank bij voorbaat.

Groet,

Christian (BE)

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Bezoeken van mooiste eilanden in Andaman Zee”

 1. Marjo zegt op

  beste Christian,
  Vergeet de Similan Eilanden [ overvolle speedboten en met 150 mensen tegelijk in het water op een klein plekje ] Voor de Phi Phi Islands kan ik Simba Tours aanbevelen ..kijk even op hun website en je begrijpt waarom ] Als je van rust houdt kun je ook een paar dagen naar het GLOW Elixer Resort op Koh Yao Yai, Voor een mooie tocht door de baai wil ik nog graag John Greys Hong Tour aanbevelen ..Huur NOOIT een jet ski op het strand en ga zelf NIET scooter rijden [ zij noemen het een scooter maar het is een motor , dus heb je een internationaal motorrijbewijs nodig !!!!! ] Voor een avondje uit is Simons Cabaret heel leuk … Have Fun

  • christian zegt op

   Erg bedankt voor de info Marjo. Uw advies bevestigt wat ik zelf reeds selecteerde en van anderen via Tripadviser lees. De 2 suggesties zijn ondertussen geboekt. Ook nog een derde van Simba Tours.

   • Marjo zegt op

    Geniet ervan !!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website