Beste lezers,

Zijn er soms Belgen die in deze Corona tijden met een Thailand Elite Visa naar Thailand zijn kunnen afreizen? Of kent er misschien iemand die in deze tijden heeft mogen vertrekken met zo een Elite visum?

Ik sta op het punt om dit visum te betalen maar dit is een hele dure grap en dus ik zou graag wat zekerheid hebben vooraleer ik betaal.

Iedereen alvast bedankt.

Groet,

Geanni


» Laat een reactie achter


Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Belgen die met een Elite visa naar Thailand zijn gereisd?”

  1. Cornelis zegt op

    Met betrekking tot de problemen die door Elite Card houders worden ondervonden is er een leerzame Facebook groep onder de naam ‘Thailand Elite Members – Stuck outside Thailand’.

  2. john zegt op

    lijkt erop dat er nauwelijks mensen die na het uitbreken van de corona lid zijn geworden van thai elite daarvan gebruik hebben kunnen maken. Maw er zijn weinigen die daardoor naar thailand konden reizen. Tenzij ze een van de uitzonedringen zijn: gehuwd met thai, thaise kinderen, businessmensen etc. Maar zoals cornelis hierboven adviseert: kijk op faceboek bij genoemde groep.

  3. Geertg zegt op

    Op dit moment nog weg gegooid geld. Je komt tot op heden maar alleen Thailand binnen als je aan de reeds genoemde eisen voldoet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website