Lezersvraag: Appartement of een mooie kamer in Jomtien

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
30 maart 2021

Beste lezers,

Als het enigszins zou kunnen – omwille van COVID natuurlijk – zouden wij graag van ongeveer half oktober tot net voor Kerstmis terug naar Thailand willen gaan. Liefst verblijven we in Jomtien in de buurt van Dongtan Beach.

Is er iemand die daar voor die periode een net appartement of een mooie kamer te huur aanbiedt of kan aanraden? Graag rustig gelegen, een mooi uitzicht is natuurlijk een surplus want ik houd toch zo van de Thaise zonsondergangen … Graag ook met onderhoud van de kamer. Wij zelf zijn een rustig mannenkoppel van 67 en 73 jaar uit Diest in België.

Aan Belgen die permanent in Thailand wonen en soms toch nog eens het thuisfront willen bezoeken, kunnen wij eventueel ook de mogelijkheid aanbieden om bij ons te verblijven in een mooi ingericht en volledig apart te gebruiken achterhuis, gelegen in het historische begijnhof van Diest (Werelderfgoed). Het ene plezier is het andere waard, niet?

Heel erg bedankt voor jullie reacties!

Groet,

Theo & Rene

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

14 reacties op “Lezersvraag: Appartement of een mooie kamer in Jomtien”

 1. rori zegt op

  Rimhaat complex 2nd beach road. Flat A vooraan bi het zoutwater zwembad
  Eh Europees Intaliaans belgische compete inrichting. Ex water en elektra 10.000 per maand is een dubble condo een twee kamer En een studio.

  Mail via Jiratchayapost@hotmail.com en vjiratchayav@gmail.com

 2. Bob, jomtien zegt op

  Appartement in view Talay 5c kan ik u aanbevelen. Geheel voorzien van alles wat u nodig heeft.
  Voor info en foto’s kunt u mij mailen,. bob116@outlook.com
  Ook is betalen in Nederland mogelijk. Is voordeliger dan wisselen in Thailand

  • Jan S zegt op

   View Talay 5C in Jomtien is een prima keuze. De Pattaya zijde is de beste kant en dan vanuit de lift zo ver mogelijk naar rechts lopen. (richting de zee en vrij uitzicht) Vanuit de etages 17 t/m 22 is het zeezicht en zonsondergang spectaculair.

   • Lenaerts Theo zegt op

    Hallo,
    Ken jij soms iemand die op die etages en aan die kant een appartement of kamer verhuurt?
    Met vriendelijke dank,

    t.,

 3. Steven zegt op

  Even googelen “for rent DongTan Beach”.
  Of “for rent View Talay 5C”
  Of “for rent Jomtien Condotel”

 4. David H. zegt op

  Baht&Sold , website link
  hier kan je prijscategorie van keuze instellen ,vele fotos en uitleg , wegens ineengezakt tourisme zijn de prijzen mee ingezakt , beste keus is hier te vinden .

  https://www.bahtsold.com/quicksearch2?c=11&ca=1&pr_from=0&pr_to=10000&top=1&s=

 5. rob zegt op

  Ik heb zeer goede ervaring Fith Jomtien in soi 5 Jomtien. Schoon vriendelijk prachtig zwembad, klein Gym mooie ligging. Ruime kamers en met onderhandelen ook wat met de prijs te doen ( zeker nu ) Manager is Rommanee Namso ( aaerdige dame ) Succes !

 6. Molly zegt op

  https://www.facebook.com/groups/tropicanaproperty/

 7. Frank zegt op

  Jomtien condotel. Ligt heel rustig en heeft een eigen toegang tot het strand. En ligt tegenover het busstation voor de rechtstreekse bus naar het vliegveld. Ik boek altijd rechtstreeks bij een Duitse eigenaar die heeft meerdere appartementen, ook suites met prachtig zeezicht.

  • Lenaerts Theo zegt op

   Beschikt u ook over de gegevens van deze Duitse eigenaar?
   Met vriendelijke dank,

   t.,

  • george roussel zegt op

   Ben geinteresseerd… periode januari t-m maart 2022. SVP prijsindicatie. Is er kookgelegenheid… Mag ik mijn eigen strandstoel meenemen..?. Pattaya side ?

 8. Benja zegt op

  Ik heb the gallery jomtien soi8 apartment om te verhuren die ligt 200 metre afstand van strand en boven op dak er zijn zwembad en fitness ruimt. mijn telefoon nummer is 0633777052 kun ik u fotos sturen.

  Groetjes.
  Benja

 9. lenaerts zegt op

  View Talay 1, zie web site https://www.expat-condos.com/view-talay-1-condos.html
  8000 bath per maand
  eigenaar oon 0066 87 938 1538
  grt
  rudi
  belgie

 10. Frans zegt op

  Hallo Theo en Rene, wij hebben in Jomtien een volledig ingericht 2 jaar oud 2 slaapkamer / 2 badkamer appartement te huur in the Oriënt Resort & Spa. Het ligt hemelsbreed op ca. 800m van het strand. Zie deze youtube link: https://youtu.be/7MJ1tPUgBjo
  Zoals jullie ziet is er een mooi zwembad, fitness en sauna ruimte aanwezig. Als je verdere info wilt kun je mailen naar: fransvanderlinde@hotmail.com
  Groeten, Frans


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website