Lak tegen roesten tuinhek

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 juni 2022

Beste lezers,

Nu na enkele jaren begint mijn buitenhek een beetje te roesten. Kun je in Thailand (provincie Loei) ergens Hammerite zwarte lak kopen?

Groet,

Hans

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lak tegen roesten tuinhek”

 1. henryN zegt op

  Ik heb dit ook geproberd of het te krijgen is in Thailand.o.a. Homepro/Thaiwatsadu kennen het niet en zover ik nu weet is het niet te krijgen in Thailand. Heb zelfs bedijven bezocht met foto’s van Hammerite maar niemand die het ooit heeft gezien.
  Ik heb wel ooit eens een website gevonden in Thailand die het zou verkopen maar moet zeggen dat ik mij daar verder niet meer in verdiept heb..

 2. Ger-Korat zegt op

  Bij online shopping bij Lazada of Shopee, wordt het aan huis gebracht. Of kijk bij Homepro in Loei voor het produkt TOA Rust Tech, zag goede recensies.

 3. Paul zegt op

  Bij HomePro

 4. bob zegt op

  Beste Hans
  Bij home pro heb ik Zwarte hammerite gekocht.
  Moet er wel bij zeggen dat het bij Hme Pro in Pattaya was.
  Kan het eventueel opsturen als het nog te koop is.
  Gr Bob

 5. willem zegt op

  Ongeveer 10 jaar geleden is er ook eens online naar gevraagd. Misschien staat er een antwoord bij waar je iets mee kunt.

  Google is my best friend!!

 6. Rob V. zegt op

  De meeste verfmerken die we in Nederland voeren voor de particulier of proffesional valt in Thailand niet te krijgen. Is toch veel Japanse verfproducten die ze voeren. Goede kans dat je dus naar een alternatief op zoek moet, zie die maar eens te vinden. Ik heb ook weleens Amerikaanse merken gezien, bijvoorbeeld Rustoleum bij een winkel ergens langs de Phanhonyothin road (waar de BTS loopt tussen stations Siam en Mochit). Dat merk is wel voor de professional maar voert o.a. (zoals de naam al verklapt) antiroest producten. Nu kan het Aziatische assortiment natuurlijk verschillen van dat in de BeNeLux maar toch. Voor Nederlandstalige info zie: https://www.rust-oleum.eu/nl/producten/productmerken/combicolor/home

  Er zijn vast nog andere opties maar dit is mogelijk een alternatief. Succes.

 7. TonJ zegt op

  Zelf gebruik ik in Thailand tot tevredenheid het volgende product:
  Rust-Oleum (stops rust), protective enamel, high gloss, dairy white 8494
  M.i. te koop in bijvoorbeeld Baan & Beyond, Homepro of een goede verfwinkel.

 8. Marc zegt op

  Lazada
  Hammered paint
  Made in the US.

 9. Christiaan zegt op

  10 jaar geleden kocht ik Hammerite bij Homepro. Nu verkopen de filialen van Homepro dit product niet meer, omdat het te duur blijkt voor Thais. Maar wellicht is een filiaal van Homepro bereid dit voor u te bestellen.bij hun hoofdvestiging.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website