Lezersvraag: Wat kost een operatie aan een liesbreuk in Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
15 september 2017

Beste lezers,

Ik zit met een verveelde liesbreuk, waar ik waarschijnlijk aan geopereerd moet worden. Zijn er lezers die dit in Thailand hebben uitvoeren? En zo ja in welk hospitaal?

Negatieve en positieve antwoorden zijn welkom, alsook informatie over de hoogte van de betaalde rekening.

Bedankt.

Groet,

Patrick


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Lezersvraag: Wat kost een operatie aan een liesbreuk in Thailand?”

 1. bob zegt op

  informeer eens via de website van Bangkok Hospital Pattaya Dr. Cherdchai

 2. Henk Hauer zegt op

  Beste gewoon offerte vragen bij verschillende hospitaals. Is vrij gebruikelijk.
  In Pattaya Bangkonk Hospitaal zal het meeste rekenen.. Goed is ook Pattaya Inrenational hospitaal
  kosten ogeveer 70% lager

  • l.lagemaat zegt op

   En hoeveel bedraagt dit dan in het Pattaya Internationaal Hospitaal met die 70 % lager?

 3. Leon zegt op

  Zelf heb ik een liesbreuk laten repareren. In Belgie. Ik moest het meeste zelf betalen. Het was een paar honderd euro of zo. Niet echt duur. Ik zou het niet in Thailand laten doen voor dat geld.

 4. Albert zegt op

  Queen Sirikit Hospital in Sattahip.
  Kosten ca 3 jaar geleden 24.000 Bath.
  Perfecte operatie en geen problemen.

 5. Johan Combé zegt op

  Ik ben twee maal aan een liesbreuk geopereerd in het Hua Hin Hospital (staatsziekenhuis). Beide keren iets meer dan 20.000 baht, de tweede keer is er een netje geplaatst. De eerste keer totaal geen last of pijn, de tweede keer de eerste week na de operatie wat (geringe) pijn.

 6. Ger zegt op

  Thailand is iets groter als het dorpje Pattaya. Misschien kan Patrick aangeven waar hij woont zodat er gerichte adviezen kunnen worden gegeven voor wat betreft een ziekenhuis in zijn buurt.

 7. Chander zegt op

  Beste Patrick,

  De meeste medische specialisten in een privé ziekenhuis in Thailand werken ook voor een grote en bekende staatsziekenhuis.

  In beide ziekenhuizen geven deze artsen dezelfde behandeling met dit verschil dat je in een privé ziekenhuis je blauw moet betalen.

  Dus waarom niet laten opereren in een grote staatsziekenhuis.

 8. NicoB zegt op

  In Bangkok Hospital Pattaya begin 2015, Dr. Pornchai Limudomporn, liesbreuk operatie, inclusief hartcontrole, rontgenfoto, medicijnen, consulten, nacontrole, gebruik beste kwaliteit matje, kosten chirurg, kosten operatiekamer, hulpmiddelen, lokale verdoving, kortom all in 67.000 Thb.
  Operatie duur 20 minuten, voorbereiding en afwikkeling 40 minuten, stond dus na 1 uur weer buiten. Gekozen voor lokale verdoving, enige nadeel je moet er tegen kunnen dat de arts een wat langere injectienaald inbrengt voor de lokale verdoving, zou iets pijnlijk kunnen zijn, maar heb daar niets van gemerkt; aldus hoefde ik ook niet een paar dagen in het ziekenhuis te verblijven. Kies je voor totale verdoving, dan is een anaestesist nodig en lopen de kosten op naar 150.000 Thb.
  Geen pijn achteraf en nog steeds niet, conditie voor de operatie prima, na de operatie rustig zwaar werk opbouwen in 3 maanden. Nog steeds geen pijn ondanks ook weer zwaar werk.
  Kortom succesvolle operatie. Las ook wel dat mensen langdurig of eeuwig pijn hebben, kwaliteit is belangrijk, lees ook wel dat mensen de operatie laten uitvoeren in een staatziekenhuis voor 30-40.000 Thb. en goede resultaten hebben.
  Sterkte er mee, er is niet te vrezen, zeer goed operabel.
  NicoB

 9. ser kokke zegt op

  Particulier ziekenhuis in Lampang: “Ram” hospital. Door de verzekering betaald. Twee maanden geleden, een eenzijdige liesbreuk keurig gerepareerd voor de prijs van 69.650,00 Thaise Bath. Ook de intake en de nacontrole zijn door de verzekering betaald.
  Verzekering van AA insurance gevestigd in Hua Hin en Pattaya waar al mijn verzekeringen tot volle tevredenheid lopen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website