Beste lezers,

Wij zijn van 11 t/m 27 december op vakantie in Hua Hin. Hoe zeer we ook genieten van de Thaise keuken willen we ter afwisseling eens iets anders.

Wie heeft goede tips op loopafstand van het Hilton Hotel voor Koreaans, Chinese fondue (steamboat) of andere “secret tip”?

Alvast bedankt!

Carla & Ton

5 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft tips voor Koreaans eten, Chinese fondue (steamboat) in Hua Hin?”

 1. cohen zegt op

  Beste carla en Ton.

  Eigenlijk doen jullie de thaise keuken tekort. Jullie zijn hier net een paar dagen in Hua Hin en de drang na ander eten begint al. Kan me niet voorstellen dat je al veel thais gegeten hebt. Maar laat ik je gerust stellen er is in Hua Hin een grote keuze van restaurants. Zowel koreaans, Italiaans ,zweeds, spaans, en nog veel meer mogelijkheden en ook niet ver verwijderd vanaf het Hilton. Laat het smaken.

  • Ton zegt op

   Hallo Cohen,

   We komen al vele jaren minstens 2x per jaar in Thailand en zijn de laatsten die de Thaise keuken tekort doen, ergo, dat is naast vele andere ook een reden om hier te komen. Maar zoals het spreekwoord zegt: verandering van spijs…….We zijn niet geinteresseerd in Europese restaurants maar als je Koreaans met naam en adres zou kunnen noemen graag, want wij hebben die nog niet gevonden. En in de tussentijd blijven we van de Thaise keuken genieten.

 2. Korrie-Jaan zegt op

  Ton, dame,
  Er komt een chinesische fondue in de vernieuwde Collonade, nieuw East Square. Die zal een deser dagen open gaan. Desnoods boek je een paar dagen bij, toch? Maar in de soutenrain van Market Village zit ook een Koreaan, Giant en nog een andere. Maar als je een avondje wat rillerig bent, kan ik de Koreaanse bbq aan begin Pala U Road aanbevelen (chomsin Road, over t spoor daarna rechts en even later links en na 100 m ad rechterkant. Lekker, maar uitkijken met kids, want het is allemaal vuur. Geen hond op het menu gezien. Eet Smakelijk en de Thaise keuken niet vergeten he? En stuur een kaartje naar NL..? Of heb je dat ook al vaker gedaan .. (Geintje moet kunnen)

 3. Ton zegt op

  Tks. Als we de hond maar niet in de pot vinden. Begrijp kaartje naar NL niet helemaal: wij zijn meer van de e-cards. Morgen een probleem omdat het strand geschoond wordt maar ja, dan maar het “dorp” in. Vandaag overigens uitstekend gegeten bij Ko op de nightmarket: less is more

 4. Gerard zegt op

  Ga naar Carlo Ristorante Italiano, een absolute aanrader en ook nog eens op loopafstand van het Hilton.
  http://www.carlo-huahin.com/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website