Beste lezers,

Ik zit op eiland Koh Tao en ben vergeten mijn Rabo random reader voor internet bankieren mee te nemen. Is er een Nederlander die die op Koh Tao zit en er eentje bij zich heeft? Dan kan ik mijn Rabo internet bankieren app kan actieveren, zodat ik kan internet bankieren want ik blijf langer inThailand hangen dan ik dacht.

Ik verblijf in hostel Jizos 17/49 moo 1 koh tao surat thani 84360

Groet,

Jeroen


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Wie op Koh Tao heeft een Rabo random reader bij zich?”

 1. Jan-Lao zegt op

  Is het geen optie om de rabobank te bellen met dw vraag of ze er een op willen sturen ? Lijkt me net zo handig en bijkomend: je hebt gelijk een reserve.
  Ik zit bij de ABN en heb standaard een reserve reader in huis .

 2. Sietse zegt op

  Hallo Jeroen.
  Je kan deze vraag het beste stellen op diverse blogs op koh tao. O.a Koh tao community bord.is een besloten groep eerst lid worden geen kosten aan verbonden wil ook je vraag voor je stellen daar.

  Groet sietse

 3. Henry zegt op

  Weet niets van je privé situatie af misschien kan iemand hem opsturen vanuit Nederland
  Wij hebben dit ook een keer gehad aangetekend opgestuurd binnen een week hadden wij hem binnen gr henry

 4. Henk zegt op

  Bedoel je de Rabo reader ?? volgens mij word die niet meer gebruikt en is die vervangen door de Rabo scanner . Een Rabo reader heb ik nog een nieuwe liggen en die heb ik niet meer nodig dus ??
  Je geeft alleen je adres op maar geen telefoonnummer .
  Bedoel je daarmee van ::: Kom hem maar effe brengen ??
  Ik woon in Chon Buri dus als je toevallig verder komt met je zoektocht laat iets weten en ik kan hem evt .ook laten opsturen . kaicoenen@hotmail.com

 5. Michel zegt op

  Loop eens binnen bij Impian divers, een Nederlandse duikschool waar vaak Nederlanders komen. Wie weet heeft 1 van hen een randomreader.
  Ze zitten op 6/5 Moo2 Mae Haad. Dat is de straat die je recht in loopt vanaf de grote pier.

 6. Anne zegt op

  Hay Jeroen,

  Ik woon op koh tao en heb een random reader. Ik ben morgen op visarun maar woensdag weer teug. Ik werk bij Big Blue Diving bij jou om de hoek. Ik zal hem meenemen woensdag. Je kunt bij de receptie maar Crazy Dutchie vragen ik geef ‘s ochtends les. Kom gerust binnnen lopen.
  Ik hoop dat je er dan nog wat aan hebt.

  Groetjes Anne


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website