Beste lezers,

Ik verblijf al enkele jaren in Thailand en dit tot algemeen genoegen. Mijn huidige standplaats is Pattaya. Nu ben ik verschrikkelijk slecht in niets doen en probeer altijd mijn tijd nuttig te besteden. Ik heb klein bedrijfje opgericht (voorlopig alleen op papier) en ben nu doende voor Nederlandse afnemers een goed geoutilleerde draaierij te vinden die in staat is om asjes en bouten te draaien.

Op internet kan ik niets vinden in Pattaya maar kan niet geloven dat er in zo’n grote stad geen metaaldraaierij te vinden. Als iemand mij in een richting kan wijzen en/of zelf ervaring met zo’n soort bedrijf heeft, ben ik u zeer dankbaar.

Groet,

Piet

6 reacties op “Lezersvraag: Klein metaaldraaierij bedrijfje opgericht in Pattaya”

 1. Cees zegt op

  Ik heb 1,5 jaar in Banchang gewoond, 2011/2012, daar zat toen een draaierijtje aan het begin van “de strip”, de zijstraat met bars, van de weg van Rayong naar Sattahip….

 2. Paul schiphol zegt op

  Best Piet, zelf doe ik zaken met een goed geoutilleerd metaalverwerkingsbedrijf in Samut Prakan (omgeving BKK) Dit bedrijf onder Nederlandse leiding produceert voor Europese, Amerikaanse en Australische afnemers. Als je geïnteresseerd bent mag de redactie mijn mail adres aan jou informeren om het verder buiten dit blog te vervolgen. M.vr.gr. Paul

  • Piet zegt op

   Dank je wel Paul
   Ik zal het aan de redactie vragen maar ik dacht dat ze dat niet doen
   Mocht dat het geval zijn mijn e-mail adres is jeecee@chello.nl

 3. Ben geurt zegt op

  Ik denk dat je pattaya zoiets niet gemakkelik vindt. Je zou meer in de richting rayong chachoengcao of ayutaya moeten zoeken daar zijn waarschijnlijk meerdere bedrijven die aan de autoindustrie leveren en die meesyal de juiste machines hiervoor. Maar als het alleen maar boutjes en moerjes zijn zie het duister in want kan men in europa zeker net zo goed cq voor de zelfde prijs( wat denk je van de verzendkosten)

 4. Jan Verduin zegt op

  Heb een aantal jaren terug eens 3 naast elkaar zittende draaierijtjes in Laem Chabang zien zitten met vrij professionele (carousel/revolver)draaibanken.

  • Piet zegt op

   Beste Jan
   Heb je nog wat verdere info hierover ? Eventueel adres of richting waar ik moet zoeken in Laem Chabang ?
   Alle hulp is welkom…mijn e-mail is jeecee@chello.nl
   Bij voorbaat dank


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website