Lezersvraag: Wie weet een goede kleermaker in Bangkok?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
13 juli 2015

Beste lezers,

Ik ben op zoek naar een goeie kleermaker in Bangkok. Het hoeft niet noodzakelijk de goedkoopste te zijn maar de afwerking moet perfect zijn.

Heeft iemand een goeie tip?

Thanks,

Ron

12 reacties op “Lezersvraag: Wie weet een goede kleermaker in Bangkok?”

 1. Rob zegt op

  Zag laatst een programma op de tv in België en daar kwam een kleermaker op Sukumvit Soi 8 het beste uit de bus. Zit achterin Soi 8 tegenover Eigtvile hotel.

 2. Ben zegt op

  Ik heb al jaren goede ervaring met “Milan Suit” op Sukhumvit, in de buurt van soi 14, ter hoogte van BTS station Asok.
  Tel: 02 229 4549

 3. eric zegt op

  400/9 Corner Soi 22 Sukhumvit Rd Bangkok http://www.stylocollection.com; kom hier al 25 jr. Prima kwaliteit en betrouwbaar; vragen naar Andy!

 4. Jan Hoekstra zegt op

  Rajawongse op de hoek van Sukhumvit soi 4 vind ik goed werk leveren voor shirts en voor pakken als je iets meer kunt spenderen Button Up in Thonglor (Sukhumvit soi 55)

 5. Jack G. zegt op

  Ik draag geregeld een jasje, dasje maar ik vind het wel erg moeilijk om kwaliteit van stoffen te herkennen bij zo’n snel pratende verkoper. Zeker als het van een rol stof wordt bekeken. Ik voel het pas als ik het voor de eerste keer aan heb wat ik nu weer gekocht heb. Ik zeg altijd wel dat ik geen brede schoudervullingen wil zoals een Amerikaanse footbalspeler. Dan 1 of 2 … hoe noem ik dat? Splitten? in je jasje van de achterzijde. Wat is nu wijsheid? In Nederland adviseren ze mij 1. Maar goed, dank voor het erbij zetten van de websites. Kan ik even kijken en wie weet een mooi pak scoren. Ik betaal net als Ron graag wat meer als het top is.

  • louise zegt op

   Hi Jack, (pun intended)

   Als je 1 split neemt, zorg er voor dat ze een behoorlijke overslag daarin maken.Anders met een keer diep ademhalen wijkt de split.
   Het mooiste hangt een colbert met 2splitten.
   En…. als je achterwerk iets meer uitsteekt. nooit en te nimmer 1. split nemen

   LOUISE

 6. Jeremie zegt op

  Ik heb afgelopen jaar mijn pak laten maken bij Rajaeongse Clothier. Niet de goedkoopste, maar uitstekende kwaliteit en service. Ik zal zeker terug gaan. Wordt vaak getipt als een van de beste in Bangkok, maakt kleding voor verschillende ambassadeurs, hoge functionarissen en de familie Bush.

  Rajawongse Clothier zit op 130 sukhumvit road bij Soi 4.

  http://www.dress-for-success.com/

 7. Bert zegt op

  Prince Raja is ’n kleermaker die al jaren gans Europa afreist om zijn klanten te bezoeken en de orders op te nemen. Perfecte afwerking en 100% betrouwbaar.

  Zijn shop ligt in de straat tegenover MALAYSIA HOTEL.

  En tegenover zijn shop ligt dan nog IBIS HOTEL.

  Adres : 2/6 Soi Sribumphen
  Rama IV Road, Yanawa
  Bangkok 10120

  Tel : 0814485283

  E-mail : [email protected]

 8. Foodlover zegt op

  Sinds 20 jaar gaan wij naar kleermaker NARIN couture, alles in eigen atelier, goede kwaliteit stoffen, geen massa, wel iets duurder dan de meeste aanbieders die 3 costumes voor de prijs van een aanbieden.
  180 Sukkumvit between Soi 6 en Soi 10. http://Www.narin-couture.com. Ook dames couture

 9. Ronny 1813 zegt op

  Heb zelf goede ervaring bij Woolrich taylor aan de Silom road. Kom hier al 4 jaar en ze hebben mooie matrialen en goede afwerking. Kijk even naar de recensies op tripadvicor

 10. Th zegt op

  Ik heb erg goede ervaringen met Jack’s Tailor, gevestigd in Soi 4.

  https://www.facebook.com/jackstailor

 11. KhunBram zegt op

  http://www.poshdesignsbangkok.com

  Voor mij the best. Al vele vele jaren.

  Groet KhunBram.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website