Beste lezers,

Is er in Khao Sok meer te doen dan de 2-daagse naar het meer? Kan men deze tocht doen op zijn eentje? Zijn drie overnachtingen voldoende in Khao Sok?

Bedankt voor jullie antwoord,

Groet,

JeePee

1 reactie op “Lezersvraag: Is er in Khao Sok meer te doen dan de 2-daagse naar het meer?”

 1. Jeanine zegt op

  Zeker is er meer te doen, kijk maar eens op: http://khaosoklake.com. Wij hebben hier de ‘safari’ geboekt, maar dan privé.
  Eerder maakten we een combinatie; met bezoek aan het meer: twee nachten in een drijvend bamboehuisje; werkelijk een stukje paradijs! Met een gids bezochten we toen ook een prachtige grot, speurden we naar dieren en hebben we eenmaal aan land weer een jungle trekking gemaakt. Omdat dit enkele jaren geleden is weet ik helaas de firma niet meer bij wie we dit geboekt hebben.
  Je kan dit allemaal alleen ondernemen, natuurlijk wel met een gids/bestuurde van je bootje erbij. Alleen zou ik nooit aanraden; het is zo uitgestrekt dat je zelfs op het water makkelijk verdwaald en je geen bereik meer hebt met je telefoon.
  Ik denk dat drie nachten wel voldoende zijn omdat ons lijf dit langer niet aankan?… je slaapt echt op een matje of hard matras.
  hopelijk heb je iets aan deze ’tips’.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website