Lezersvraag: Khao Sok hoelang daar te verblijven?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
3 augustus 2016

Beste lezers,

Wij willen begin volgend jaar een rondreis maken door Thailand, dit is niet de eerste keer dat we dit doen maar we zijn van plan om voor de eerste keer naar Khao Sok te gaan. Nu wil ik daar drie nachten te verblijven en heb al een mooie plek uit gezocht.

Nu de vraag is drie nachten (2 volle dagen) voldoende of is het te kort of moet ik er nog een dag achteraan plakken?

Ik hoor graag wat ervaringen…

Groetjes,

Jan

3 reacties op “Lezersvraag: Khao Sok hoelang daar te verblijven?”

 1. Stefan zegt op

  Wanneer je in één van de drijvende huisjes verblijft is 3 dagen meer dan genoeg. Ik ben daar vorig jaar geweest voor 2 nachten. Wij hadden de pech dat ivm het weer onze wandeltocht niet door ging, waardoor 3 dagen eigenlijk zelfs te lang was. 3 Nachten zou ik al helemaal niet doen, dat is in mijn beleving echt te lang. Wij zijn er uiteindelijk alleen een paar keer met een kano of boot op uit geweest.

  Het gebied is ontzettend mooi, maar bij de drijvende huisjes is eigenlijk niet veel te doen. De bijbehorende horeca sloot bij ons ook al rond 20:30 en dan zit er niet veel anders op dan maar te gaan slapen, aangezien er ook geen supermarkt of iets in de buurt is.

  Achteraf gezien hadden wij er een nacht korter willen blijven, maar dat is afhankelijk van wat je er gaat doen en hoe erg jullie van rust houden. Ik zou je adviseren om er maximaal 2 volle dagen te verblijven.

 2. T zegt op

  Dat zou voldoende moeten zijn kan je een 1 daagse tocht vanuit Phuket niet aanraden gewoon sowieso te kort. En wil je iets van game ( wild ) spotten dat kost nu eenmaal beetje tijd, maar voor een algemeen bezoek is 3 dagen denk ik genoeg anders is het misschien te eentonig.

 3. Jan si thep zegt op

  Ik heb destijds vanuit het park een wandeltocht gedaan met gids. Was zeer geslaagd. Startpunt buiten het park en een afdaling langs een waterval.
  Je kunt ook goed zelf wandelen maar dan mis je misschien de specifieke dingen van de omgeving.
  Een dag en nacht op het meer geweest. Geboekt vanuit het park. Ook mooi, wel wandel en kanotocht kunnen doen en s’avonds rond vaart om wild te zien. En s’morgens vanuit je hut het water induiken!
  Steer in het park met accomodatie is relaxed, gewoon ergens eten met een biertje en kampvuurtje. sommige zullen saai zeggen.
  Wel lange broek en lange sokken voor evt bloedzuigers.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website