Beste lezers,

We gaan in juli en augustus in Thailand rond reizen. Kan iemand aangeven hoe we van Kanchanaburi naar Sukhothai kunnen reizen? We hebben al gezocht, maar met de bus lijkt de enige optie. Hebben mensen hier ervaring mee?

Wie heeft er ervaringen met trekkingtochten rond Chiang Mai, met kinderen? We twijfelen of dit ook geschikt is voor onze kinderen van 11 en 13 jaar oud, gezien de zwaarte van diverse programma’s

Alvast dank,

Henk Jan

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersvraag: Van Kanchanaburi naar Sukhothai en zijn trekkingtochten zwaar voor kinderen?”

 1. ruud zegt op

  Of trekking tochten te zwaar zijn voor kinderen zal sterk van de kinderen afhangen en of die tochten echte trekkingtochten zijn.
  Het kunnen natuurlijk ook gewone “wandeltochten” zijn aangepast aan de mogelijkheden van kinderen.
  In zijn algemeenheid, zou ik echter willen stellen, dat uw kinderen niet aan het klimaat (warmte) in Thailand zijn aangepast, en dat dat de tochten – zeker voor uw kind van 11 – best te zwaar zou kunnen zijn.
  Mocht u ze toch aan die tochten mee willen laten doen, zorg dan in ieder geval voor een goede reisverzekering, waarin zorg extra verblijf in Thailand en transport naar Nederland is meegenomen.
  Zorg ook voor de nodige vaccinaties en medicijnen, als u de natuur ingaat.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website