Beste lezers,

Ik vlieg eind april met EVA Air naar Bangkok en heb daar overstap naar Phuket met Bangkok Airways. Ik ga dus niet door douane en blijf op Suvarnabhumi International. Kan ik in die tussentijd een SIM-card kopen?

Groet,

Cor

8 reacties op “Kan ik tijdens mijn overstap op Suvarnabhumi een SIM-card kopen?”

 1. Viv zegt op

  Nee gaat niet

 2. Anton zegt op

  Dat kan, maar het is daar altijd beredruk bij die stands. Dus hou er rekening mee dat je wel een kwartiertje kwijt bent. Succes

  • hetty zegt op

   nou Anton, volgens mij ben je dan door de douane heen, en deze mensen gaan daar niet doorheen, zijn vraag is, hij gaat NIET door de douane heen, en wil een sim kaartje kopen bij de belasting vrije winkeltjes.
   ik zou dat ook graag willen weten.
   mvg Hetty

 3. stulens jean zegt op

  dat kan op level 0
  ik koop altijd ATACis beetje duurder maar de beste in gans thailand

 4. Chris zegt op

  Beste Cor, ik vlieg altijd door naar Khon Kaen , en moet dan wel door de douane en opnieuw inchecken bij binnenlandse vluchten. Dan kom ik langs alle providers in Thailand om een Sim-card te kopen.

  • Cor zegt op

   Beste Chris, bedankt. Is duidelijk.Vloog altijd Malaysian(KualaLumpur) en Emirates(Dubai) en kocht SIM bij aankomst Bangkok of Phuket. Moet nu overstappen op BKK, dus dacht dan maar gelijk daar.

 5. Ronny Piëst zegt op

  Kan er volgende week wel eentje voor je meenemen.

 6. Jan Bisschop zegt op

  Je kunt enkel kopen bij uitchecken.
  Ik koop nooit in Luchthaven 3 keer zo duur
  Ik koop in true winkel in Rayon pdf in Kleng


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website