Kan ik nog een 7 dagen AQ quarantaine doen in Bangkok?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
12 januari 2022

Beste lezers,

Ondanks dat ik trouw de evolutie volg wat mogelijk is om naar Thailand te komen moet ik toch wat gemist hebben. Wel enkele nieuwe sandboxen, maar ik zie nergens meer of ge nog kunt (volledig gevaccineerd met booster) vanaf 13 januari in een SHA plus hotel, de 7 dagen AQ quarantaine kan doen in BKK? Of is het enkel nog mogelijk via de sandboxen?

Groet,

Daniel

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

2 reacties op “Kan ik nog een 7 dagen AQ quarantaine doen in Bangkok?”

  1. Willem zegt op

    De 7 of 10 dagen quarantaine is nog steeds ongewijzigd mogelijk. Dit is ook altijd duidelijk gecommuniceerd. Bij sommigen is het misschien een beetje aan de aandacht ontrokken door de gote commotie over de stopgezette test & go en de beperkingen van de Sandboxen welke per 11 januari ook al weer gedeeltelijk zijn teruggedraaid.

    Vwb de quarantaine. Ja 7 dagen voor gevaccineerden en 10 voor ongevaccineerden. Naast Bangkok kan dit ook in Pattaya. En beperkt ook op andere lokaties waar internationale vluchen aankomen. Dus ook op Phuket. Google maar eens op ASQ list.

  2. Jacobus zegt op

    Raadpleeg de website van de Thaise ambassade in Den Haag. Daar wordt heel duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn om Thailand binnen te komen.
    En ja, het is mogelijk om als gevaccineerde 7 dagen in quarantaine te gaan om zodoende het land binnen te komen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website