Beste lezers,

Ik ga in juni naar Jomtien en zou daar graag een eerlijke dame willen leren kennen, maar blijkbaar zijn het daar allemaal dames die in de bars werken. Heeft iemand suggesties om er een deftige dame te leren kennen of kent er iemand een dame die mij daar wil ontmoeten? Ik ben een deftige man van 63 zonder problemen. Ga reeds voor de derde maal naar Thailand en wil nu een vrouw zoeken voor relatie.

Dank u.

Groet,

Rudi (BE)

34 reacties op “Kan ik in Jomtien een eerlijke Thaise dame ontmoeten voor een relatie?”

 1. Lung Theo zegt op

  Met die vraag bedoel je toch niet dat er in de bars geen deftige meisjes werken? Blijf dan rustig thuis en zoek daar een dame.

 2. Constantijn van Ruitenburg zegt op

  Dan moet je vooral NIET naar Jomtien gaan

 3. l.lagemaat zegt op

  Jomtien is gelukkig groter dan die paar ” bardames”

  Speel of safe en ga niet naar Jomtien!

 4. Dirk zegt op

  Beste Rudi, (deftige man zonder problemen), het kan wel eens zo zijn, dat u eindigt in (een arme man met problemen). Ik ga er maar vanuit dat u gewoon een leuke vaste relatie zoekt. Zonder veel Thailand ervaring zult u misschien in de veronderstelling zijn, dat Thailand een vrouwenparadijs is en de relaties voor het oprapen liggen. Dat is ook zo, maar het gaat bij u natuurlijk om de kwaliteit van de relatie, zoals bij zovelen.
  Dat is een ander verhaal in Thailand en misschien wel overal. U bent nog relatief jong, neem de tijd, lees u in.
  Genoeg geschreven over Thaise vrouwen. Leer alvast een beetje Thai, verdiep u in de cultuur, wees standvastig naar waar u op zoek bent en strooi niet met geld. Sommigen hebben bij een eerste contact een lot uit de loterij, duurde bij mij in Thailand 3 jaar voor ik iemand vond met wie in door de deur kon.
  Een relatie in eigen land is vaak niet eenvoudig in te vullen, in Thailand soms nog een graadje moeilijker. Maar goed het proberen waard , wens je in ieder geval succes en een goede tijd hier in dit mooie land. ,,

 5. gonny zegt op

  Beste Meneer Rudi,
  Moeilijke vraag, wat is deftig ja u weet er het antwoord op.
  Of er in Jomtien deftige dames zijn weet ik niet.
  Bij deftig heb ik een voorstelling van saai en uiterst gereserveerd.
  Zoek een engels sprekende gezellige, vrolijke dame en maak er een vrolijke vakantie van.
  In Belgie kan u nog lang genoeg deftig zijn.
  Een prettige fijne vakantie gewenst.
  Gonny

 6. timker zegt op

  Beste Rudi, is het niet verstandiger om eerst even on-line wat contact te zoeken met dames in die regio? Jij kan via bijvoorbeeld de site van Cupid eerst even wat rondkijken en na betaling wat contact hebben met verschillende dames die wat dezelfde interessen hebben. Daarna kan misschien met 1 of meer dames wat Skype contact hebben om te kijken of het potentie heeft om echt leuk kan worden… Daarna zou ik de dame(s) pas werkelijk ontmoeten !!!

 7. Karel zegt op

  Rudy ,

  Ten eerste heeft Theo hier boven gelijk. Het is niet omdatj e in een bar werkt dat je dit doet voor je plezier.
  Duizenden meisjes willen hieruit en hopen die ene goede man tegen te komen die hen uit hun lijden verlost.
  Ten tweede moet je ook zelf zeker zijn over wat je wilt. Als je iemand zoekt die nooit in een bar gewerkt heeft moet je niet in Pattaya of de beruchte buurten van Bangkok gaan zoeken. Probeer kennis te maken in een park of op een markt en dan hoop ik dat je daar de ware voor jou zult vinden.
  Of jij de ware voor haar bent valt dan nog te bezien. Voor geld danst de beer.

  Veel succes

 8. Pat zegt op

  Als 63 jarige man zulk een advies vragen vind ik vreemd, we kunnen toch moeilijk zeggen “ga naar restaurant X of Y, bestel u een pizza en doe een witte zonnebril aan”, dan komen de geschikte dames op u af…

  Als u een zeer ernstige relatie zoekt, dan zal u zeer snel de juiste dame vinden denk ik.
  Net zoals iemand die enkel een dame voor de fun wilt, snel bediend zal worden.
  Thailand biedt immers voor elke man wat wils…

  Of Jomtien (dus Pattaya) voor u de beste plaats is betwijfel ik ten zeerste, dat zou u toch ook moeten weten.

  Het enige advies dat we u kunnen geven, want naïviteit blijkt niet leeftijdsgebonden, is dat je u niet mag laten vangen door een geslepen foute dame die door heeft dat u zo koortsachtig op zoek bent…

 9. Dirk zegt op

  De eerste deftige vrouw zonder problemen, waar ook ter wereld, nou die moet nog geboren worden………
  Ik kijk persoonlijk altijd graag in de ogen en dan kan ik toch menigmaal zomaar spontaan verloren raken en alle deftigheid vergeten.
  Maar ja ik kom dan ook al zo een twintig jaar in Thailand en ik heb nog steeds geen relatie, ik weet ook niet waarom, maar ja ik ben dan toch wel gelukkig zo op zijn tijd.
  Edoch, ik wens u alle succes van de wereld…………kijk goed om u heen zou ik zeggen en misschien niet teveel op de deftigheid letten er zijn immers nog zoveel kanten van de vrouw die te bewonderen zijn.

 10. Henk zegt op

  Vrouw voor relatie.

  De beste vriendin van mijn Thaise vrouw wil graag een nette Europese man voor een relatie. Op dit moment werkt ze in HongKong als verzorgster van een ouder echtpaar. Haar contract loopt binnenkort af en ze komt weer terug naar Thailand. Het is een vrouw van onbesproken gedrag, ziet er goed uit en is 44 jaar. Misschien wel de vrouw die u zoekt René?

  • rudi zegt op

   beste henk,
   wie weet je mag altijd meer gegevens doormailen over die vrouw je weet maar nooit,hoe kan ik met u in contact komen ,
   groeten rudi

   • Henk zegt op

    bakkerhpj@gmail.com is mijn e-mail.

 11. eddy zegt op

  helemaal akkoord met lung theo heb zelf mijn vrouw leren kennen in bar soi 7 nu al twaalf jaar (gelukkig gehuwd) wat ik daar mee bedoel maak er geen algemeen beeld van naar mensen toe dat het allemaal slechte zijn die heb ook in belgie

 12. ser kokke zegt op

  Ik snap de vraag wel…………
  Ik woon al lang gelukkig samen met zo’n Thais meisje en in Thailand (ook zij is er gelukkig mee), maar die kom je hier niet zomaar op straat tegen. Ik wel als uitzondering overigens.
  Kijk eens naar een Nederlands relatiebureau op internet, dat heb ik ook gedaan, die bemiddelt met Thaise dames en dan leer je veel bij. En als je nog maar zo weinig tijd hebt, kun je daar afspraken maken voor als je in Thailand bent. Maar ook in Thailand kun je voor relatiebemiddeling terecht.
  Je hebt gelijk, in de bars kom jij niet diegene tegen waar je naar op zoek bent.
  Neem de tijd en onderzoek alle mogelijkheden en dan vindt je vanzelf dat ene Thaitje waarmee verder kunt, ik wens je het geluk toe.

 13. jozef zegt op

  De meeste vrouwen zoeken relatie met buitenlander voor onderhoud gezin en familie in dat soort landen .

 14. Ger--Korat zegt op

  Mijn suggestie: mijdt Jomtien en de provincie in zijn geheel want dan heb de minste kans op een relatie met een bardame. Kom al 20 jaren daar niet meer en ja dan ontmoet je de “gewone” Thai.

 15. Ronny zegt op

  Beste Rudi
  jou leeftijd is 63j …..barmeisjes gemiddeld 20 tot 25 jaar…das een grote kloof…maar je kan op dating sites zoeken zoals thai kisses en andere sites al dan niet betalend…en dan nog kan je een geldwolf ontmoeten….dus beste Rudi ga naar Thailand Jomtien en doe gewoon……kan je al enkele woorden Thai? want dat helpt….maaaaar ik heb (was toen 56jaar) ook vanalles uitgetest en ben uiteinelijk met een jongere Filipijnse vrouw getrouwd (nu al 6 jaar)…..maar beste Rudi ik kom nog altijd heel graag naar Pattaya samen met mijn vrouwke voor een weekje ofzo…..succes ermee
  ronny

 16. Kees 2 zegt op

  Natuurlijk zijn niet alle dames in Jomtien bardames. Talloze nette dames die werken in hotel, restaurants. Ook nette massagedames die uit zijn op die ene zorgzame Westerse man.
  Talloze nette vrouwen op thaicupid.com, maar ook oplichtsters die op 10 uren reizen van Jomtien wonen, je daar graag willen bezoeken maar eerst wat reiskosten per bank toegestuurd willen krijgen…

  En dan nog: die ene verlegen dame in de bar kan een geweldig lieve en trouwe vrouw blijken te zijn, terwijl die op het oog zo deftige dame geraffineerd je geld afhandig maakt.

  https://www.thailandblog.nl/lezers-inzending/lezersinzending-pasen-een-thaise-droom-die-duigen-viel/
  Lees via deze link een verhaal over een NLer die binnen een week getrouwd was met een ‘deftige’ verpleegster, binnen enkele maanden 1 miljoen baht kwijt en na 4 maanden gescheiden was.

 17. joseph zegt op

  De domste vraag die ik ooit op dit blog heb gezien en dat zegt heel wat. Als je jezelf een deftige man noemt hoort daar ook een beetje verstand bij

  • rudi zegt op

   ja jefke ze kunnen niet allemaal zo slim zijn als u zeker,inderdaad zo als de volgende blogger henk zegt domme vragen bestaan niet wel domme antwoorden en reacties
   groeten

 18. Henk zegt op

  Domme vragen bestaan niet, wel domme antwoorden….

 19. john zegt op

  thai friendly .com daar zijn dames let wel goed op Groet John

 20. Frank zegt op

  Beetje kortzichtig om te zeggen dat alle dames in bars werken.
  Weet niet waar die wijsheid vandaan komt, maar dat kan natuurlijk niet.
  Dan zouden in winkel centra en hotels, reisbureau’s en fabrieken etc alleen maar jongens werken??
  Eerlijke mensen zijn er genoeg in de wereld, dus ook in Jomtien.

 21. rori zegt op

  Beste Rudi
  In Thailand zijn genoeg deftige, leuke, aardige, intelligente, mooie en spontane vrouwen.
  Net als er ook niet deftige, niet leuke, onaardige, domme. lelijke en niet spontane vrouwen zijn.

  Lijkt een beetje als in uw dorp of stad.

  Waar ontmoet U vrouwen?

  Ik zou zeggen op straat, in de winkel via kennissen, via via.
  Maar probeer een in Jomtien in de Big C of de Tesco Lotus.

  Of ze inderdaad aan uw verwachtingen voldoet en of bepaalde gevoelens wederzijds zijn weet U pasna een tijd. Kan 1 jaar zijn kan 7 jaar zij en kan ook nooit zijn.

 22. Walter zegt op

  Beste Rudi, toch even goede raad … verdiep je eerst in de kennis van Thaise cultuur/mensen … zoek eerst contact per email/chat of dergelijke vooraleer face to face te ontmoeten … en geloof me dat er weinig deftige Thaise vrouwen een farang de 1ste maal willen ontmoeten in regio Pattaya als ze er niet werken (volgens hun zeggen geeft dat weinig vertrouwen naar de farang zijn trouw/eerlijkheid) …. dit gezegd zijnde, kan ik op je vraag antwoorden dat ik verschillende deftige Thaise vrouwen ken (40-60jaar oud, goede job, etc) die op zoek zijn naar een nieuwe deftige relatie … heb al meermaals de vraag gehad of ik niemand ken in belgie die ook op zoek is … wens je met hen in contact te komen om te zien of jullie matchen/te chatten, wil ik je wel helpen … wens je enkel een vakantieliefde of een snelle wip, dan kan je wel genoeg keuze hebben in Pattaya naargelang je financiele vrijgevigheid (maar wees niet naief).
  Groeten walter

  • rudi zegt op

   beste walter,
   wil graag in contact komen met een eerlijke dame, laat maar horen hoe we met elkaar in contact kunnen komen.
   vriendelijke groeten rudi

 23. Slopje zegt op

  Beste Rudy
  Ik lees hier ook allemaal verschillende verhalen.
  Maar wat is voor jou een deftige dame?
  Ik zelf heb vele kennissen op een hogere school in Korat.
  En heb daar dus ook veel leraressen als vriendin waar ik regelmatig contact mee heb.
  en een vriendin van mijn lady is 50 jaar jong nooit een vriend of iemand gehad
  Zij heeft altijd voor haar ouders gezorgd, wat daar normaal is.

  Zij is lerares in wiskunde dacht ik maar thuis hebben ze ook nog een heel grote boerderij met bloemen.
  Elke dag gaat er een vracht auto naar BKK de markt daar.
  Zij rijd in een grote Toyota die nog vrij nieuw is.
  Maar zij zoekt nu iemand om mee te kunnen samen leven.
  Maar denk well dat je eerst door de familie word gescreend.
  Ik kan je well in contact brengen als je er iets van vind
  Als je mij je mail adres geeft
  Gr Slopje

  • rudi zegt op

   hallo slopje,
   heb zeker interesse , laat maar je emailadres weten , kan ik je mail sturen,je weet nooit , ik ben niet wanhopig op zoek als sommigen hier denken, maar je word er wel niet jonger op en e ouder worden met iemand is altijd plezanter denk ik zo,
   alvast bedant groetjes rudi

   • Slopje zegt op

    Mijn mail adres is.

    Sam571941@gmail.com.
    Ik hoor wel van je, zij heeft je geld echt niet nodig
    Daar is zij zeker in voorzien.
    Wel zal je zelf alles moeten regelen.
    En denk er aan zij speekt niet goed Engels.

    Gr

  • rudi zegt op

   slopje,
   mijn emailadres is:rudi-a@hotmail.com
   hopelijk tot vlug,
   bedankt

 24. Endorfun zegt op

  Rudi,

  ga naar een dating-site voor Thais (bijvoorbeeld CUPID.COM). Daar kun je je eigen parameters instellen, wie je wel of niet wilt ontmoeten. Je kunt er ook eerst gratis proberen, maar voor meer parameters en onbeperkt communiceren, betaal je best voor een jaar. Als je (ik denk minder dan) 200 euro betaalt, kun je een heel jaar lang, met zoveel contact zoeken en communiceren, als je wilt, en kun je zelf bepalen met wie je verder wilt praten – ontmoeten – verder proberen …
  Veel succes.

 25. aad van vliet zegt op

  Niet aan beginnen. Gewoon een deftige belgische dame zoeken. Past beter en je houdt je geld.

 26. André Jacobs zegt op

  Dag Rudi,
  Ik woon in Thailand met mijn Thaise vrouw, leren kennen in Belgium !! Wij gaan naar de Pattaya Church in Pattaya omdat mijn vrouw Christen is geworden. Zij heeft daar verschillende goede vriendinnen tussen 35-50 jaar die ook graag een deftige farang zouden willen ontmoeten. Deze dames gaan dus nooit naar een bar ….!!
  Je mag me altijd mailen voor wat meer info en/of fotos: jacobs.ajc@skynet.be
  mvg
  André

 27. harry zegt op

  beste bloggers en zoeker, ik heb nu 3 thaise vriendinnen, 1 ondernemer , 1 massagedame en een chemicus.
  de massagedame lijkt eerlijker dan de ondernemer maar in thailand is niets vaak wat het lijkt omdat men wel zegt dat je een heel mensenleven nodig hebt om de thaise cultuur volledig te begrijpen.
  mijn struikelblok vind ik de traditionele familiewetten waardoor er altijd een zekere ”gelddruk” is.
  de dame van je keuze kan nog zo eerlijk lijken maar een lastig in te schatten iets is de mentaliteit van de familieleden.
  uiteindelijk zal de nationalistische houding van de betrokken personen cruciaal zijn voor de agenda die ze met jou voeren. liefde en betrokkenheid zijn universele zaken en na 8 thailand reizen lijkt voor mij je karakter en persoonlijkheid belangrijker dan je uiterlijk maar dat heeft ook weer met die zelfde traditionele familiewetten te maken.
  mijn ”visie” lijkt te gelden voor de lagere sociale klassen en wat betreft de chemicus die in amerika heeft gewerkt [natuurlijk geelhemd] werd mij gezegd dat ik nooit de sinsot of bruidschat zou kunnen betalen.
  ”in de liefde zijn geen garanties” maar als je je rol als farang accepteerd en voldoende middelen hebt en stressbestendig bent kun je in een goede thaise vrouw ”goud” vinden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website