Informatie over fietsvakanties in Thailand?

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
6 augustus 2018

Beste lezers,

Heeft iemand ervaring met fietsvakanties in Thailand? Ik zou graag informatie hebben over lokale bedrijven die fietsvakanties organiseren. Ik ben op zoek naar een fietstocht van Bangkok naar Phuket of van Bangkok naar Angkor Wat in Cambodja.

Groet,

Marius


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Informatie over fietsvakanties in Thailand?”

 1. rori zegt op

  Kan heel goed. Een kennis uit Gent heeft 3 maanden in Thailand rondgefietst. Tourfiets gekocht in Chiang Mai. Daarna, Chiang Rai, Uttaradit, Phitsanulok, Phetchabun, Phishit. Met de trein naar Bangkok. Daarna met het vliegtuig naar Vietnam voor 4 weken en toen terug naar Bangkok om naar het zuiden te fietsen maar eesrst een stuk oosterlijker geweest. naar oa samut Prakan, Chonburi. Terug via de kust en toen naar het zuiden via Samut Sakhon, Ratchaburi, Phetchaburi, Chumpon, Surat thani naar Phuket.
  Daar de fiets verkocht en met vliegtuig terug naar Brussel (woont inGent).

  Oh ja slaapt altijd bij mensen onderweg thuis via Surfcouching app.

  Oh ja hotels of slaapgelegenheid onderweg zat. Hotelkamers gemiddeld een 500 bath is 12.50 euro. Soms zelfs met ontbijt.

  Wel zorgen voor voldoende drinken onderweg. Veelal is er om de 5 km wel wat te koop langs de weg. Land is NIET onbewoond. Eten en drinken langs de weg. Bandenplakken ook geen probleem kost een 5 bath soms 20 maar dat is wel het maximum. Band wisselen compleet 80 bath.

  • rori zegt op

   Als jullie info willen van onze belgische vriend even mailen naar jiratchayapost@hotmail.com

  • rori zegt op

   Sorry en Vietnam moest zijn de filippijnen.

 2. Ria Beugman zegt op

  Er zijn diverse bedrijven die fietstochten van meerdere dagen orgzniseren.
  In Chiang Mai zit Click&Travel , dat is van een Belg die begeleide en onbegeleide
  tochten organiseerd. Wij hebben er drie van gedaan.
  In Bangkok zit Co van Kessel en Andre Breuer, zoek op internet en je ziet veel info over hun tochten.

  • Alex zegt op

   Beste Ria,

   Bovengenoemde bedrijven ken ik goed op Click&travel na maar Co van Kessel en Andre Breuer zijn alleen voor dag tripjes in en om Bangkok voor hoofdzakelijk dagtouristen.

 3. Marja zegt op

  Voor onbegeleide fietstochten is Asian Way of Life in Nederland een aanrader. Zij hebben diverse hele mooie routes in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam.

 4. PEER zegt op

  Beste Marius,
  Zelf heb ik meer dan 10.000 Thaise kilometers in m’n benen. Clickandtravel van Etienne Daniels is de állerbeste organisator, maar hij zetelt in Chiangmai en heeft dus in het Noorden de meeste tours. Hij zorgt voor de beste fiets (op maat) helm, tassen ect. Duidelijke omschrijving van je trip en je kunt aangeven hoeveel km je per dag wilt trappen. Hij zorgt dan óók voor overnachting, allemaal min 3 sterrenhotels.
  Fiets & geniet


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website