Beste lezers,

Er gaat een fantastische bus van Hua Hin rechtstreeks naar BKK airport. Reistijd 3 tot 4 uur. Helaas kan ik deze keer daar geen gebruik van maken, omdat ik redelijk vroeg op vliegveld moet zijn. Kan een dag eerder gaan en overnachten in hotelletje vlakbij.

Andere optie, naast het nemen van dure taxi, is de bus te nemen vanaf Sa-Song road ( achter Night Market) naar Victory Monument en vandaar via Phaya Thai de City Line of ARL naar Suvarnabhumi airport.

Heeft iemand daar ervaring mee, of zijn er andere opties?

Met vriendelijk groet,

Jan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

28 reacties op “Lezersvraag: Van Hua Hin naar BKK airport wat zijn de alternatieven?”

 1. Sjaak S zegt op

  Ik ben vroeger wel eens met een minibus gereden. Het probleem van deze busjes, is dat je behalve niet zo gemakkelijk zit, ook nauwelijks bagage mee kunt nemen of er extra voor moet betalen.
  Wanneer wij gaan, zullen we ook een dag eerder vertrekken en in de buurt van de luchthaven overnachten. Ik denk dat bijna net zo duur is als een taxi en je hebt het voordeel dat je er zeker van kunt zijn dat je op tijd op de luchthaven bent.
  Ik zou het risico niet nemen om een vervoermiddel te nemen, waarmee je zelf geen ervaring hebt.

 2. Nest zegt op

  Een taxi is niet zo duur,wat betalen jullie in Nederland?

  • ruud tam ruad zegt op

   Inderdaad de taxiprijzen hier vergelijken met Nederland is juist. Dan is de taxi van Hua Hin naar airport 2000 Barth, helemaal niet duur. Niet vergelijken met de bus natuurlijk.
   Ga naar Facebook van onze taxichauffeur. Hij heeft al vele Nederlandse Hua Hin gangers gereden
   zoek naar : Rush Taxi . Voor 2200 rijd hij. Misschien kan er nog iets af. Zeker doen voor een goede taxi ,en een goede chauffeur .

   • 0Ria steentjes zegt op

    Wij nemen altijd een taxi van Cha-Am naar Bangkok en betalen2200 bath

   • Angela Schrauwen zegt op

    Dank zij Thailandblog hebben we de service van Mr.Rush geprobeerd en niets dan lof hoor. Veilig telkens aangekomen voor een gunstige prijs. Bedankt voor de informatie!

 3. Johan de Vries zegt op

  het enige wat ik weet neem een taxi, in Hua Inn centrum zit een kantoor
  Koste 5000 bath

  • Khun Peter zegt op

   Als je 5.000 baht betaalt voor een taxi dan ben kan je beter de persoonlijke sponsor worden van de taxichauffeur. Een normale prijs Hua Hin -BKK is 2.000 baht.

   • Luc zegt op

    Inderdaad ongeveer 2000 à 2500 thb maximum. En dat geldt ook voor farangs Johan :-).

   • Hans zegt op

    Wij betaalden onlangs van Jomtien naar Hua Hin heen en weer: 6000 Baht

  • nico zegt op

   Man voor 5.000 Bhat brengt hij je wel effe naar Laos en nog verder.

 4. ko zegt op

  als ik vroeg op het vliegveld moet zijn neem ik een goedkoop hotel vlakbij het vliegveld. Gewoon met de bus heen, de gratis shuttle van en naar het hotel. Lekker relaxed binnen 15 minuten naar het vliegveld en tot op het laatst een bed om te rusten. Alles bij elkaar goedkoper dan een taxi!

 5. Jan zegt op

  Ik zou je aanbevelen om een dag eerder met de bus naar het vliegveld te reizen…vanaf het vliegveld kun je een gratis transfer nemen naar bijvoorbeeld het hotel BS Residence…lekker ontspannen één nachtje daar blijven en de volgende dag met gratis transfer (slechts 5 min rijden) weer terug naar het vliegveld.
  Het hotel is gelegen bij een markt waar je in de avond lekker kunt eten of je gaat naar het voor Thaise begrippen wat kleinere winkelcentrum Paseo…veel kraampjes…!!!

 6. janw.devos zegt op

  Een taxi is de beste en de goedkoopste oplossing .
  Voor een ritje naar het vliegveld betaal je , afhankelijk van het soort auto, tussen de 1800 en 2400 Baht. In Hua Hin zijn voldoende bedrijfjes die hun diensten aanbieden.

  • Roswita zegt op

   Een taxi is niet de goedkoopste oplossing (zie bericht van soi80) De snelste oplossing wel. Ik zelf neem meestal de Luxe VIP Airport-Hua Hin bus (http://www.airporthuahinbus.com/) Niet duur en veel beenruimte in deze bus (minder stoelen) in 2013 was die prijs 305 thb. Nu misschien iets duurder maar veel zal dat niet zijn. Je zit hier veel beter in dan in een minibus. Je kunt opstappen op Phetkasem Road bij het busstation ter hoogte van Soi 96/1. Deze verbinding zou ik je aanraden en dan, zoals eerder vermeld, bij het vliegtuig de gratis transfer naar hotel BS Residence nemen. (prima hotel en in de omgeving is nog genoeg te doen) Het geld wat je uitspaart voor de taxi kun je mooi in een goede kamer in dit hotel steken.

   • Roswita zegt op

    Vliegtuig moet natuurlijk vliegveld zijn.

   • HarryN zegt op

    Bus kosten nu verlaagd tot 294 Baht. Wanneer dit is ingegaan weet ik niet maar ben 10 maart van airport naar Huahin gereisd met deze bus voor B.294

    • Jolleke zegt op

     das apart, ik ben in januari met de vipbus naar airport gegaan maar was 309 bath. Minibus was 180 en 180 apart voor koffer

 7. soi 80 zegt op

  Je kunt met de minivan naar Bangkok ,. Koste 180 bath per persoon,. Als je aan de taxi chauffeur doorgeeft in Bangkok de taxi te pakken naar het vliegveld,. stopt hij langs de kant in Bangkok.. En van daaruit kun je de taxi pakken naar het vliegveld,. Kost ongeveer tussen 400 en 500 bath,.met de minivan 2 uur taxi 1 uur,, vergeten tollweg is nog 100 bath met taxi,. soi 80

 8. jean zegt op

  op soi 67 of 69 nam ik een taxi voor ons 2 met veel baggage voor 1700 bath.

 9. van der weide zegt op

  Beste en snelste manier is taxi ( 2000 tot 2200 bath) Toyota Camry
  reistijd 2 uur

 10. Olga zegt op

  Ga gewoon in een hotel en uitgerust op pad.Fijne reis.

 11. Rick zegt op

  De beste weg is via de minibus service
  250 p.p. en dan een kamertje pakken in de buurt van het vliegveld.
  Ben helaas de naam kwijt maar was opzich een leuk net hotel met een eet tentje ernaast.
  en 40 min van vliegveld. een taxi van bkk centrum naar bkkairport is meestal rond de 350 baht als je een taxi meter
  pakt.

 12. HarryN zegt op

  Alle mensen die 2000 of meer betalen voor een taxi betalen naar mening gewoon teveel. Ik ga iedere keer voor 1600 Bath vanuit Huahin naar het vliegveld. Terug betaalde ik destijds 1800 Bath maar neem dus nu al enige tijd de bus.

 13. Pieter Lukassen zegt op

  Wij nemen altijd een taxi van Suvarnabumi naar Hua Hin, dit kost 2500 TBt.
  Terug betalen wij altijd 1500 TBt.

 14. henry zegt op

  wat wij doen is gewoon een dag van te voren naar lat trabang rijden een leuk hoteltje boeken met taxi service naar de luchthaven is erg prettig

 15. Mr. Thailand zegt op

  Ik zou zeker kiezen voor een overnachting aan de luchthaven. Je kunt er al eentje boeken (online) voor €16 (= 550 THB). Je neemt gewoon de dag voor je vertrek de bus, zoals je dat altijd doet, naar de luchthaven (of eventueel naar elders in Bangkok) en je laat je (gratis) met de shuttlebus van het hotel brengen. Deze oplossing is goedkoper en comfortabeler dan de taxi nemen. Vermoedelijk zal je langer kunnen slapen en dus ook beter uitgerust aan je reis kunnen vertrekken.
  Ik zou niet aanraden om met het openbaar vervoer te gebruiken op vroeg op de luchthaven te zijn, aangezien dat te veel stress meebrengt.

 16. jan zegt op

  Bedankt voor alle reacties. Heb inmiddels geinformeerd en kan 1600 TBt gebracht worden.

 17. patrick zegt op

  Vorige maand gedaan.
  Wij verbleven bij Dusit Thani, i.v.m. onze vroege vlucht konden wij geen shuttle bus nemen.
  Bij market village een taxi geregeld, die ons op kwam halen en naar Suvarnabumi bracht.
  Links voor het winkel centrum staat een hokje.
  Kosten 1600 Baht.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website