Hoe kan ik bij Emirates een Premium-Class ticket boeken?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
6 maart 2022

Beste lezers,

Weet iemand hoe ik een ticket bij Emirates in de Premium-Class kan boeken? Op hun website kan ik niets vinden.

Groet,

Rene

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “Hoe kan ik bij Emirates een Premium-Class ticket boeken?”

 1. Cornelis zegt op

  Ik begrijp deze vraag niet. Als ik de Emirates site open en een ticket boek, zie je een vakje ‘class’. Standaard staat daar Economy, maar klik je erop dan kun je ook voor Business en First class kiezen. Inderdaad, Premium class staat daar niet bij maar die klasse kent Emirates niet. Tenzij je Premium Economy bedoelt, maar die wordt in ieder geval vanaf Amsterdam ook niet aangeboden……..

 2. Ingmar zegt op

  Ik neem aan dat je premium economy bedoeld? Die komt binnenkort als eerste beschikbaar op de route dubai miami. Later volgen meer bestemmingen maar niet alle vliegtuigen worden hiermee uitgerust. Het gaat met name om de wat langere vluchten zoals dubai-sydney, dubai- auckland etc… of bangkok daarmee bediend gaat worden geloof ik nog niet zo.

  • Rene zegt op

   Moest inderdaad Premium Economyclass zijn.
   Bedankt iedereen.

 3. Ko zegt op

  Er zijn (voorlopig) nog geen te boeken vluchten.. Dit werd mij onlangs gemeld door Emirates. Ze zijn bezig om te bouwen, maar nog niet bekend is, op welke routes deze vliegtuigen dan worden ingezet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website