Waarom rijden ze links in Thailand? Wat zijn de regels om hier te mogen wonen? Waarom lopen monniken blootsvoets? Welke drijvende markt moet ik zeker zien? Waarom is de Thaise taal zo lastig te leren. Kan ik eten langs de weg zonder direct ziek te worden? Hoe komt het dat Thai zoveel respect hebben voor het koningshuis? Ik wil een huis bouwen in de Isaan, wie weet een betrouwbare aannemer?

Wie Thailand bezoekt of gaat bezoeken loopt vast met veel vragen rond. Maar wie kan jouw vraag beter beantwoorden dan de vele Nederlandse expats die al jaren in Thailand wonen?

Thailandblog is met 185.000 bezoeken per maand de grootste Thailand-community in Nederland en België. Hier zitten veel ervaren Thailandgangers tussen die jouw vraag prima kunnen beantwoorden.

Wanneer je een lezersvraag wilt inzenden, dien je eerst even te controleren of deze vraag al eerder is gesteld. Er staan inmiddels al meer dan 110 lezersvragen op Thailandblog met gemiddeld ruim 20 reacties. Kijk hier voor vragen die al gesteld zijn: www.thailandblog.nl/category/lezersvraag/

Heb jij een vraag over Thailand die nog niet eerder gesteld is? Stuur ons een email: contact

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website