Beste lezers,

Wie o wie weet er een stuk grond te koop van ongeveer 200 tot 350 SQW. Of een villa met minstens 4 slaapkamers en 4 badkamers met zwembad of ruimte om er een te zetten. Geen mobaan.

Gelegen in Prachuap khiri Khan. Willen iets beginnen in de buurt. B&B. Budget 10-15 miljoen.

Hoe goed bedoeld ook maar geen onnozele reacties van te duur, geen geld te verdienen, onzin en kan geen grond kopen op eigen naam, wordt je niet rijk van, te dure verzekering niet te betalen en al die verbitterde argumenten van de “zeg maar rijpere ervaren op leeftijd zijnde experts” .

Wij zijn een koppel met meer dan gezond verstand.

Groet,

Mars

 

18 reacties op “Grond kopen inPrachuap Khiri Khan om en B&B te beginnen”

 1. harry zegt op

  Beste Mars,
  Uit je schrijven begrijp ik dat je al heel veel gelezen hebt over grond en/of huis kopen, aangezien je nogal bekend met de reacties die je zou kunnen krijgen.Tevens lijkt het mij ook dat je nog nooit een reactie gelezen hebt waar je wat mee zou kunnen.Daarom vind ik het een beetje vreemd dat je dan je vraag op dit forum stelt.
  Als jullie een koppel met meer dan gezond verstand zijn , waarom dan geen plaatselijke makelaar of zo ingeschakeld?Die zal het toch wel veel beter weten dan de reacties wat je zou kunnen krijgen in dit forum…

  • Marcel zegt op

   Beste Harry,

   Dank voor reactie.

   Hebben met regelmaat reacties gelezen en uitgezocht hier op Thailand blog denk aan tips bij aankoop locaties etc.etc.. Hebben er zelfs goede vrienden aan overgehouden door contact te blijven houden!. En natuurlijk ook zijn we ook afspraken aan het maken met een makelaar.

   Maar waarom wij hier een berichtje plaatsen is je vraag?

   Omdat laatst iemand ons op attendeerde om hier een berichtje te plaatsen met de vraag om grond te kopen omdat er ook vaak grond te koop is van mensen die het niet bij een makelaar te koop aan bieden, maar vaak wel de mooiste plekjes kunnen zijn.
   Wij verkopen ook niet alles met een makelaar in België, corrigeer me als ik het over het hoofd zie dat er iemand wel eens grond te koop heeft aangeboden hier op Thailand blog.

   Hopelijk heb ik je vraag beantwoord Harry.

   Met vriendelijke groet,
   Mars

  • Sjaak zegt op

   Harry, waarom weer zo negatief reageren. Zoals velen van ons hebben we een Thaise partner of hebben we vrienden en kennissen uit deze omgeving. Die weten meestal meer dan een makelaar en dat scheelt altijd in de aanschaf kosten.

   Mocht ik wat horen of lezen, zal ik dat zeker delen zonder die mensen aan te vallen.

   • Marcel zegt op

    Beste Sjaak,
    Dank voor reactie.

    Je slaat de spijker op zijn kop!

    Dit is nu precies wat we bedoelen.

    Mocht je iets horen of zien?

    [email protected]

    Thx

  • Luca zegt op

   Goed plan ik kan julie wel helpen met een prachtig project in chiangmai en waar je echt wat van kan maaken tevens kan je het ook nog op je eigen naam zetten omdat het een ltd is mvg lucas
   Mvg

   • Marcel zegt op

    Beste Luca,

    Ook interessant!

    [email protected]

    Thx

 2. Roel zegt op

  Bekijk dit eens;

  http://www.remax.co.th/Villa-Te-Koop-Hua-Hin-Prachuap-Khiri-Khan_920031002-13?lang=nl-NL

  https://thailand.realigro.nl/verkoop/vastgoed/prachub-khiri-khan/

  Grond te koop 3200 m2

  https://thailand.gabinohome.com/nl/grondtekoop/prachuap-khiri-khan

  http://nl.eurobrix.com/property/thailand/prachuap_khiri_khan/

  Verder kan je ook zelf zoeken, de rest is jouw wel bekend.

  Succes

 3. Rene zegt op

  Hallo we hebben een restaurant met guesthouse zwembad etc op 6 rai grond met mooie tuin in hua hin we willen de helft verkopen en samenwerken jullie het restaurant en guesthouse en wij regelen atv bumberboats crazy karts etc etc

 4. Dick zegt op

  Ik zou mij eerst maar eens verdiepen hoe het zit met vergunningen..want wellicht heb je er een hotel licentie voor nodig..Momenteel staan er opvallend veel B&B’s te koop..wellicht nerveuze eigenaren die schrik hebben voor de wets handhavers hier..

 5. teun zegt op

  Is je wederhelft cq betere helft thaise/thai? Zoniet dan ……. vul zelf maar in.Succes in elk geval. Want er is altijd wel grond te koop. Vraag is alleen: voor welke prijs?

 6. Peter zegt op

  https://www.ddproperty.com

 7. J van Iersel zegt op

  Is genoeg grond te koop omdat de meeste plekken daar niet top toeristisch zijn..prijzen varieren..Beste manier van goedkoop land vinden is via de lokale bevolking daar. dat kan je ook vinden op FB pagina’s( veelal in Thai ook de naam vd pagina, dus moet je ff vinden door te linken aan Thai die er ook zitten. en FB marktplaats. Daar vind ik altijd veel regionaal en ‘onbekend’ land mee. makelaars betekend meestal dat je geen Thai prijzen krijgt….Succes.

  • Marcel zegt op

   Beste j v iersel

   Dank voor advies, klopt de makelaars kennen hun prijzen..

   Mvg
   Mars

 8. Harry Balemans zegt op

  Gewoon naar het lokale dorpshoofd gaan met 1 miljoentje in de hand , en voor het middag is zitten Jullie al op het kadaster …

 9. Ben zegt op

  Beste Mars,
  In mijn woonplaats Ban Krut zijn diverse percelen te koop, die zeker aan jouw criteria voldoen.
  Waarvan sommige zelfs direct aan zee.
  Ban Krut heeft geen makelaarskantoor. Men plaatst meestal gewoon een bord op het perceel,
  Als je me een e-mail adres of telefoonnummer geeft, kan ik je wel wat meer informatie geven.
  Mijn e-mail adres is bekend bij de redactie.

  Ben.

 10. NicoB zegt op

  Beste Mars,
  Leuk dat je deze vraag stelt, laten mijn vrouw en ik nou net vorige week definitief besloten hebben onze woning en grond te verkopen.
  Hetgeen je vraagt past nagenoeg 100 % met wat wij aan te bieden hebben, een moderne kwalitatief zeer waardevol gebouwde villa met 4 slaapkamers, 4 van alle gemakken voorziene badkamers, 2 woonkamers, extra toilet bij het terras, voldoende ruimte voor een groot zwembad, grote terrassen, zeer ruime keuken, dubbele garage, werkplaats, sprinklers in de tuin, muren rondom het hele grondstuk, eigen waterputten, etc.
  Het grondoppervlak is 1.1/2 Rai, is 2.400 m2. Het eigendomsbewijs is een Chanot Daeng, prima dus.
  Echter .. de villa staat niet in Prachuap Khiri Khan maar in de Provincie Rayong. Ga niet te veel in op wat hier allemaal booming is, noem een paar feiten die onze villa uitermate geschikt maken voor jullie B&B. Zeer gunstige omgeving, zoals mooie dichtbij gelegen stranden, uitbreidend vliegveld U-Tapao om de hoek, nieuwe highway in verre mate van uitvoering, afstand naar Pattaya 30 km., high speedtrain naar Rayong is al definitief toe besloten en verder alles wat je hartje begeerd in de directe omgeving. Een omgeving waar wij ook blijven wonen.
  Wil je meer weten, maak dan zeker contact, email: [email protected], sturen we je foto’s en geven verdere uitleg wat hier allemaal mogelijk is, villa uitstekend geschikt voor jullie doelstelling en past heel goed binnen het budget wat je noemt.
  Hoop van je te horen, bereid alle gewenste informatie te geven.
  Vriendelijke groet,
  NicoB

 11. ton popelier zegt op

  warin een kennis van .mij heeft 3 rai land te koop met huis groot huis wat uit te bouwen is naar wens in huaiyang prachuab khirikhan ongeveer 700 meter van het strand
  mochten jullie geïnteresseerd zijn laat dan wat horen
  groetjes Ton
  email : tonpopelier@ gmail.com

 12. a f de with zegt op

  hallo mars
  Ik heb een huis met 4 slaapkamers 5 badkamers een cottage ,4vakantie bungalows op ruim 2rai grond
  met channot. Gelegen op 200 m van het strand met sea view. Vraagprijs 15mln. baht.
  Voor meer info kun je me bereiken via email : [email protected]
  met vriendelijke groet

  anton de with


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website