Gebruik van voucher bij vliegticketboeking Thai Airways

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
4 november 2021

Beste lezers,

Heb contact gehad met Thai Airways in Brussel, wilde tickets boeken voor een vlucht van Brussel naar Bangkok in januari 2022 , maar kon nergens in de boekingsprocedure vinden waar ik mijn vouchers kon invullen (wat bij andere luchtvaartmaatschappijen wel kan).

Kreeg via de e-mail snel antwoord dat ik alleen via hun kantoor in Brussel kan boeken en dat het voucher bedrag dan verrekend wordt, en dat boeken met een voucher on line niet kan.

Heeft iemand ervaring met deze manier van “voucher verrekening”?

Groet,

Theo

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

3 reacties op “Gebruik van voucher bij vliegticketboeking Thai Airways”

 1. Peter zegt op

  Om een vlucht te boeken waarbij je je voucher wil inzetten, dien je te boeken bij het plaatselijke kantoor. Op deze manier heb ik mijn vlucht kunnen boeken. Aangezien er geen bezetting was van Thai Airways personeel in Brussels Airport (juli 2021), is mijn boeking toen via email afgehandeld ([email protected]), maar ik veronderstel dat dit nu ook telefonisch kan?;gezien er terug gevlogen wordt vanuit Brussel.

 2. Ton zegt op

  Stuur een e-mail naar [email protected], met daarbij de gewenste vlucht, kopie van het voucher en daarbij de vraag om gebruik te maken van deze voucher bij de boeking.

 3. Erik zegt op

  Hallo ,
  Contact opnemen via mail is idd de enigste mogelijkheid, ze hebben immers geen kantoor meer in Brussel. Tel nr dat ik had is afgesloten . Vorige week alles geregeld via mail , ging tot mijn verbaasd redelijk vlot . Ze vroegen vouchernr en gewenste vluchtgegevens . Boeking snel bevestigd met 2 klein probleem . Vlucht die ik wou kostte volgens de Thai Airways website 603€. De dame zei me per mail dat dit niet kon want in hun systeem was de prijs 659€. Heb dan screenshot gepakt en doorgestuurd dat het wel degelijk 603€ stond op hun site. Helaas niks aan te doen , hun aanbod per mail bleef op 659€ ! Take it or leave it . Omdat ik al 2 j wacht op enige compensatie heb ik het maar aanvaard , maar wel met beetje wrang gevoel .
  Succes,
  Erik


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website