Lezersvraag: Gastgezinnen voor Thaise studenten gezocht

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
26 mei 2018

Beste lezers,

Ik ben van YFU Nederland, een uitwisselingsorganisatie voor scholieren tussen de 15-18 jaar die een jaar highschool in het buitenland willen doen. Half augustus komen ongeveer 50 buitenlandse scholieren naar Nederland om hier een schooljaar lang naar een Nederlandse middelbare school te gaan en in een Nederlands gastgezin onze taal en gebruiken te leren kennen.

Onder hen zijn twee Thaise jongens en drie Thaise meisjes: Khanaphot (17), Thyaud (16), Pimsai (17), Rattanaporn (17) en Sirirak (17). Voor alle vijf zoeken wij nog een gastgezin.

Wij zijn op zoek naar Nederlandse gezinnen die geïnteresseerd zijn in andere culturen (in dit geval Thailand) en er voor open staan om gastgezin te worden.

Vriendelijke groet,

Inge, tel. 0297-264850


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Gastgezinnen voor Thaise studenten gezocht”

 1. Gerard Van Heyste zegt op

  We denken er ook aan om een Belgisch gast gezin te zoeken voor onze 11 jarige zoon, spreekt vloeiend en Engels ,verstaat Nederlands (Vlaams) en spreekt het een beetje , wij zouden dan eventueel gastgezin zijn voor een kind van Belg.

 2. Marcow zegt op

  Is dit gerelateerd aan een specifieke plek in Nederland?

 3. Piet zegt op

  Wat wordt er van het “gast gezin” verwacht en waar in Nederland ?
  Gr. Piet en Duangchai Visser Chanriso.
  Graag meer info


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website