Beste lezers,

Komende maand gaan we weer naar Thailand. Voor dat we na huis gaan in Isaan pakken we een weekje vakantie in Jomtien en hebben twee de luxe studio’s geboekt via internet bij Villa Navin Residence. Heeft iemand ervaring met dit hotel want in de beschrijving hebben ze airport travel (taxi) maar als we na Thailand bellen krijgen we de gekste meiden aan de telefoon die heel wat anders willen dan een taxi sturen.

We kunnen nog altijd opzeggen (annuleren tot 7 april ) dus ik ben benieuwd of iemand anders al eens daar is geweest en wat zijn bevindingen zijn.

Groet,

John


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Ervaringen bij Villa Navin Residence in Jomtien”

 1. Gerrit zegt op

  tja,

  Volgens mij is dat het “happy end” massage huis aan het einde van de Soi, maar je kan er ook gewoon logeren, of eigelijk van beide walletjes genieten.

  Gerrit

 2. Kees 2 zegt op

  Even invullen op maps.google.com… misschien heb je het verkeerde tel nr?
  Ziet er toch echt wel uit als een hotel

 3. Pieter zegt op

  Hier staan 141 beoordelingen..
  Tripadvisor vindt er ook nog wat van.
  https://www.agoda.com/nl-nl/villa-navin/hotel/pattaya-th.html?checkin=2018-04-08&los=1&adults=2&rooms=1&cid=1587487&tag=hid1268584%2cpidWrjSNAokG0YAAP5Zz4oAAADM&searchrequestid=893a090a-044f-4cda-8988-685fabdba827&tabbed=true

 4. l.lagemaat zegt op

  Probeer dit tel.nr. eens:

  Villa Navin Residence

  +6644 203 564 5228

 5. Kees 2 zegt op

  Op mijn wandeling kwam ik er net langs en in een sociale bui heb ik het resort bezocht. Het heet Villa Navin Resort, maar bij de receptie werd mij verteld dat het ook wel Villa Navin Residence genoemd wordt.
  Ik heb het zelfs even binnen bekeken, hoewel wat mij getoond werd een appartement bleek te zijn: kleine woonkamer en aparte slaapkamer. Misschien dat op andere verdiepingen wel pure studio’s zijn.
  Het oogt basaal en oud (20-30 jaar?), maar alles is aanwezig: wifi, flatscreen tv en warme douche en het ziet er verzorgd en schoon uit.

  Achter het hoofdgebouw (met de studio’s) is een zwembad en daarachter is een aantal bungalows. Dus je hebt een escape als je toevallig luidruchtige buren hebt (in veel Thaise hotels zijn de muren dun).

  Wat Gerrit meldt (happy massage) klopt totaal niet, het is een normaal hotel/villa-resort.
  038-231066 of 231076
  http://www.villa-navin.com/en/
  Villanavin.350@gmail.com

  Je zit op 100m van een Nederlands restaurant en op minder dan 200m van de Nightmarket

 6. Fransamsterdam zegt op

  Het is geen antwoord op de vraag maar er staan op Suvarnabhumi ruim voldoende taxi’s. Via zo’n hotel moet je altijd maar afwachten of ze alles goed begrepen hebben, moet je het juiste mannetje zien te vinden die het niet vergeten moet hebben of in een file terecht moet komen. En als je zelf een uurtje te vroeg bent of wat vertraging hebt is het ook niet ideaal.
  .

  Het hotel heette vroeger trouwens Duo Residence Jomtien.
  De beoordelingen zijn niet echt om over naar huis te schrijven en liggen gemiddeld bijna een vol punt lager dan het gemiddelde in Jomtien.

  https://photos.app.goo.gl/udZUounS4tQg8wiN2

  Hun website is
  http://www.villa-navin.com
  waarop het telefoonnummer 038 231066-7 staat vermeld.
  Via hun Facebookaccount kunt u ze ook een bericht sturen.

 7. john zoet zegt op

  Kees bedankt voor het kijken en iedereen voor de info
  ik ga er van uit dat er alles in orde is
  ik hoef geel luxe voor te slapen als het maar schoon is.
  de taxi zal ik in de kelder van het vliegveld wel vinden

 8. David H. zegt op

  in bijgaande link van een real estate kan je fotosbekijken van Villa Navin interieur van wat ik vermoed dubele studio omgevormd tot app. (wegens 2 badk.) is absoluut geen happy ending massageplaats …wees gerust ….of ontgoocheld ……? (lol)
  Is vlak aan jomtien beach road met prima bahtbus expess dienst …nooit langer dan een paar minute of er passeert er een ..!

  http://www.thaiproperty.com/for_rent/condos/pattaya/Jomtien/Villa-Navin-_8637.html


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website