Hallo,

Ik lees de nieuwsbrief al heel lang mee en dacht: nu stel ik mijn vraag op “mijn” Thailandblog.

Wij zijn jarenlang in Thailand geweest, vooral op de eilanden. Eerst Samui, daarna 6 jaar op Koh Payam. Zoekend naar rust en authentiek. Nu lijkt het ons fijn om bij strand te zijn maar maar wel met een interessant “achterland”. Keus is gevallen op stranden van Chumphon. Heb daar al veel over gevonden. We zoeken naar ervaringen met “basic”, liefst meteen aan strand. Dus geen resort van Agoda ofzo.

Ben heel benieuwd!

Alvast heel veel dank voor meedenken en ervaringen.

Groetjes,

Joke


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Ervaringen met “basic”, liefst meteen aan strand van Chumphon”

 1. Theo Verbeek zegt op

  Beste Joke,

  Vanaf White Sand Beach restaurant begint een soort van boulevard/weg direct langs de kustlijn. Op dit stuk zo’n kilometer lang worden huurhuizen aangeboden. De namen kan ik je niet geven, wellicht kun je googlen.

  • Joke zegt op

   Dank! Ik had ook al het eea gevonden. Mijn ervaring is dat de hele kleine resorts vaak geen website hebben, vandaar mijn vraag.
   Groet van
   Joke

 2. Nerin Bisseswar zegt op

  Hallo Joke,

  Ik kom heel vaak in Chumphon en ken de stad heel goed. Mijn vriendin woont namelijk in Chumphon.

  Graag zou ik willen weten wat je met “basic” bedoeld.

  groetjes, nerin

  • Joke zegt op

   Hallo Nerin,
   Je hebt gelijk: wat is basic? Wij hoeven bv geen airco, een fan is genoeg. Prijs 400-500 Bath. Liefst OP het strand. Bijv. Hat Thung Wua Laen. We komen met trein naar Chumphon en blijven zo’n 4 weken. Alvast bedankt voor het meedenken!
   Groet van
   Joke

 3. a. van rijckevorsel zegt op

  Als jullie van “basic”houden google dan eens op Hat Mae Ramphung. Ligt ong. 12 km buiten Rayong. 10 km andere kant op zit je in Ban Phe waar je de overtocht kunt maken naar Ko Samet. Wil je en dagje drukte: Pattaya ligt op 60 km er vandaan. Het is een strand van 11 km lang en bijna geen toeristen. Alleen wat overwinteraars.Je moet er geen echt uitgaansleven verwachten, maar hou je van strand/zee en rust, perfekt daar.
  Meer info, kun je mij altijd mailen.Adres bekend bij redactie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website