Lezersvraag: Iemand ervaring met nieuwe veerboot Pattaya – Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
7 maart 2017

Beste lezers,

Ik reageer op de ferry Pattaya – Hua Hin. Heeft iemand al ervaring? Ik ga namelijk deze maand vanuit Pattaya naar Cha-am. Zo te lezen is dit voor 2 personen sneller en goedkoper.

Groetjes,

Joan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Iemand ervaring met nieuwe veerboot Pattaya – Hua Hin?”

 1. bob zegt op

  sneller zeker als hij vaart. (Hoge golven geen vaart) goedkoper zeker niet: 2 personen 2500 Baht enkele reis.

 2. Marc zegt op

  Sneller zeker als ie vaart. Maar de transfer van Hua Hin naar Cha Am kost je ook nog wel een dot. Met de luxebus van Bell Travel kost het je 389 baht per persoon (50 baht extra voor boekingen via internet) . Reistijd 5 uur.

 3. Martin zegt op

  De ferry vertrekt van de pier bij Khao Takiab. 1 ferry per dag om 13:30 uur. Zou zeker 2 dagen van te voren boeken. Kosten : 1,200 Baht p/p enkele reis. Vaartijd: ca 2 tot 2.5 uur. Bij sterke wind en/ of hoge golven is de vaartijd uiteraard langer of hij vaart helemaal niet..!

  De bus van Bell company (zie info reactie hierboven) is een betrouwbaardere en goedkopere optie (389 B.)
  Met de bus vanuit Pattaya naar Cha am is ca. 5 uur in comfortabele touringcar en bespaart je de transfer tiijd en -kosten vanaf de pier naar Cha am. Goede reis!

 4. JOHAN zegt op

  Heb deze genomen in februari
  Iedereen op boot dood ziek niet te doen
  Ik bespaar je de details
  Ik in elk geval nooit meer

 5. lung addie zegt op

  Of je veel tijd zal besparen indien je naar Cha Am wil betwijfel ik. Er zit hoogstens, en dan moet alles nog perfect verlopen, een uur winst in. Vergeet niet dat je best een uur voor vertrek op de pier moet zijn. Check in, inschepen …. Ontschepen, vervoer naar Cha Am regelen …. er zal, wetende dat het per bus ongeveer 5 uur in beslag neemt, niet veel tijdswinst inzitten. Goedkoper is het zeker niet, zal eerder dubbel ( en meer ) zo duur zijn.
  Je kan het echter beschouwen als een belevenis op zich. Een overtocht per high speed catamaran is een belevenis op zich. Ik doe het regelmatig van Chumphon naar Koh Samui en dat “iedereen” ziek wordt … ??? Nog nooit ziek geworden op een catamaran en heb reeds met deftige golven de 4 uur durende overtocht naar Koh Samui gemaakt. De ene zijn maag is nu eenmaal gevoeliger dan die van een ander. In geval van weinig wind is het gevoel net als op een bus, niet meer noch minder.
  Indien je niet op de centen hoeft te kijken, doe het dan maar. Is eens wat anders dan steeds met de bus te reizen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website