Beste lezers,

Heeft er iemand ervaring met reserveren en eten in restaurant Gaggan in Bangkok? Het staat in de top 50 van beste restaurants ter wereld en is gebaseerd op de Indiase keuken.

Mijn echtgenote is dol op Indiaas eten. Ik zou haar graag verrassen met een diner in Gaggan.

Nu lees ik op internet wisselende recensies ook wat reserveren betreft. Dat laatste heb ik gedaan. ontving het bericht dat de reservering is aangekomen maar pas werkelijk is, als er een bevestiging van het restaurant komt. Deze heb ik tot nu toe niet ontvangen.

Goede raad is zeer welkom.

Nik


» Laat een reactie achter


10 reacties op “Lezersvraag: Iemand ervaring met reserveren en eten in restaurant Gaggan Bangkok?”

  1. Pietje zegt op

    Ik dacht niet van dat soort eten te houden,maar nadat ik daar gegeten had,
    Was ik bekeerd, fantastisch

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  2. John stoop zegt op

    Geen problemen gehad met reservering, geweldig eten maar weet wel dat je heel veel kleine hapjes achter elkaar krijgt en dat je na 2,5 uur gewoon weer buiten staat. Voor dat bedrag wel kort maar het eten is wel bijzonder, smakelijk

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  3. Jos zegt op

    Beste,

    Ik ben 4 maal bij Gaggan geweest.
    Dit heeft niets met de Indische keuken te maken, Anand Gaggan is wel een Indiër maar hij heeft zijn opleiding grotendeels gehad in Europa, met felle invloeden van El Bulli
    Je mag het vergelijken met de keuken van El Bull met in sommige gerechten een Indische toets.
    De eerste keren dat we er waren was het zeer goed, je kon kiezen uit verschillende menu ‘s.
    De prijs was toen goedkoop voor wat je kreeg.
    De laatste keer dat we er geweest zijn was rond april dit jaar.
    A la carte eten ging nooit, nu was er slechts nog 1 menu te eten, alles werd in een record tempo na elkaar op tafel gebracht. Gezellig tafelen was het zeker niet meer. Je moet buiten want de tafel was nog een tweede keer verkocht die avond.
    De heer Gaggan is er zelf nooit meer, en het is vrij duur Geworden
    Je moet op 200 euro per persoon rekenen, dit met een fles van de goedkoopste wijnen van de kaart. Dus 1 fles voor 2 personen.
    Er zijn in BKK veel leukere adressen te vinden.

    Alvast veel culinaire groetjes.

    Jos

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
  4. Joseph Jongen zegt op

    email adres: info@eatatgaggan.com Lijkt me toch normaal dat je via dit email adres van een gerenommeerd restaurant als Gaggan een reactie moet ontvangen. Vul op de site Thailandblog links boven onder zoeken Gaggan in en lees daar mijn eerder geschreven verhaal over dit restaurant en een aantal reacties nog maar eens na.
    Eet smakelijk en laat op dit blog eens iets weten omtrent de opgedane ervaring.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  5. John Chiang rai zegt op

    Ik zou dit restaurant nog een keertje een E-Mail schrijven met de beleefde vraag,om alsnog een bevestigings mail naar jou adres te sturen. Mocht deze bevestiging uitblijven,dan smakelijk eten voor alle anderen,maar niet voor mij. Ook een restaurant wat tot de 50besten behoord,mag zo niet omgaan met zijn gasten,en zou voor mijn smaak afgezien van de misschien goede keuken,niet bij de 50 besten horen,waarbij men zeker de omgang met de gast,en de verdere service,bij een beoordeling niet vergeten mag.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
  6. Robbert zegt op

    Ha Nik,

    Reserveren bij Gaggan is erg moeilijk. Inderdaad worden emails niet beantwoord en de telefoon niet opgenomen. Ik laat vaak een Thaise vriend belllen of langsgaan, dan weet ik zeker dat het goed komt. Er is een wachttijd van 6 tot 8 weken. Het eten is niet Indiaans, alleen Gaggan zelf komt uit India. Het eten is het best te vergelijken met El Bulli, jarenlang het nummer 1 restaurant ter wereld voordat ze vrijwillig zijn gesloten. Gaggan zelf heeft ook 8 jaar bij El Bulli gewerkt. Het eten in Gaggan is van wereldklasse. Er is een vast menu met 20 gerechtjes voor 4000 Baht, er hangt een vrij ongedwongen sfeer. Het is dat Thailand geen Michelin sterren heeft anders had Gaggan er drie gehad. Mocht ik voor je moeten reserveren, geef je mail dan even, dan neem ik contact met je op over het hoe en wanneer. Ik heb altijd de indruk dat als je langsgaat je voorrang krijgt. Laatste punt, het restaurant zit in een romantisch, koloniaal aandoend, gebouwtje.

    Voor mij is Gaggan het beste restaurant van Bangkok. Andere toppers als Nahm, Namsaah, BoIan en Joel de Robuchon kunnen er niet tegenop. Andere goede tip voor de Thaise keuken is het Chon Thai restaurant in The Siam Hotel. Romantisch en toplocatie aan de rivier.

    Met groet,

    Robbert

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  7. Fransamsterdam zegt op

    Het reserveringsteam zou tot 6 uur bereikbaar moeten zijn. Engels blijft een probleem, het maximum aantal mensen waarvoor u kunt reserveren is ‘meer dan 6 personen’.
    En dan een menu voor 4000++ Baht per persoon…
    Prima hoor voor de liefhebbers, maar voor mij is het niks.
    .
    https://goo.gl/photos/rqr7fV4WT3a6RfLy8

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  8. Jeannette zegt op

    Wij hebben voor 7 januari gereserveerd, na de 1e mail volgt 2e met opties
    hij is op dit moment beste chef van Azië. Netflix chefs table serie 2 afl 6

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  9. Jeannette zegt op

    http://eatatgaggan.com/

    Via deze link reserven

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  10. Nik zegt op

    Heb inmiddels een mail van het restaurant gekregen dat ze de dagen dat we in BKk zijn vol zijn. Wel kan ik bellen want sta op de wachtlijst. Hartelijk dank voor alle tips.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website