Ervaring heeft met Netflix in Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
1 juni 2019

Beste lezers,

Wilde graag weten of er iemand is die ervaring heeft met Netflix in Thailand? Kan je films en series ook met Nederlandse ondertiteling bekijken?

Groet,

Peter


» Laat een reactie achter


22 reacties op “Ervaring heeft met Netflix in Thailand?”

  1. Aad zegt op

    Kijk zelf netflix in thailand
    En sommige film en series zijn ondertiteld in het nederlands

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  2. philippe zegt op

    Hallo,

    Netflix werkt uitstekend, echter de ondertiteling is Engels, Thai of Chinees, geen nederlands bij mij.
    Alhoewel moest er iemand weten hoe ik nederlandse ondertiltels kan krijgen hoor ik het graag.

    Groeten Philippe

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
    • Chris zegt op

      Gewoon via een VPN kijken.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +1 (obv 1 stem)
  3. Renee zegt op

    U kunt Netflix zo bellen hierover!

    Maar bij goede internetverbinding perfekt met Nederlandse ondertiteling

    Niet alle films zijn beschikbaar

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  4. Michael zegt op

    Er is ook nederlandse ondertiteling beschikbaar voor de meeste films.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  5. Marco zegt op

    Beste Peter,

    Als je in het bezit bent van een goede VPN provider dan kun je gewoon op Netflix inloggen alsof je in Nederland bent en dan kun je dus alles met Nederlandse ondertitels zien.
    Let op dat ze het niet allemaal ondersteunen.
    Ikzelf gebruik al jaren NordVPN naar volle tevredenheid.
    Ze hebben nu ook een aanbieding vanaf €2,62 per maand met een 3 jaar abonnement.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  6. Rene zegt op

    Netflix werkt perfect ik kijk soms samen met mijn Thaise vrouw naar een Nederlandstalige film of serie en die is dan in het Thais ondertiteld

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  7. Kees janssen zegt op

    Maak een vpn account aan en je neemt een Nederlands account op Netflix.hiermee kun je dan alle Nederlandse ondertiteling zien.

    Proton vpn is voor een basic account ongeveer 5 $

    Ik zelf heb Netflix na 2 maand beëindigd. Aanbid was mager.
    Ik kijk nu vtm go en nl ziet.
    Heb er meer dan genoeg aan.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  8. Edwin zegt op

    Ben nu Netflix aan het kijken zonder probleem met Nederlandse ondertitel , gewoon naar setting gaan wat je wilt voor je zelf.
    Heb een account , 1 voor mijzelf met Nederlandse onder titel en mijn Thaise echtgenoot heeft ook een account voor haar zelf met Thaise onder titel.
    Ik betaal iedere maand 9,9 euro , en werkt Netflix goed in Thailand

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  9. John zegt op

    Hallo,

    Netflix kijken op iPad werk perfect. Gewoon Nederlands ondertiteld, net zoals thuis.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  10. Frits zegt op

    Met mijn Nederlandse abonnement kijk ik nagenoeg alle films met Nederlandse ondertiteling.
    Wel is het aanbod iets minder maar dat kun je oplossen met een VPN verbinding naar Nederland.
    Als je een abonnement in Thailand afsluit heb je alleen Aziatische ondertiteling is mijn ervaring.

    Verder is de kwaliteit uitstekend.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  11. Ab zegt op

    Heb netflix in in thailand, heb het ingericht voor 3 personen, een voor mijzelf, nederlandse ondertitels, een voor mijn vrouw met Thaise ondertitels, een een voor kids, met kinderfilms (soms thai gesproken, somst thai ondertiteld, soms engels).
    Ik heb hetzelfde netflix account ook in nederland, alles werkt.
    Instellingen voor ieder persoon online gemaakt (in je eigen account op netflix.com).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  12. Theo zegt op

    Als het een Nederland’s abonement is dan krijg je ook nederlanse ondertiteling Ik heb dit ook in Thailand

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  13. Ert zegt op

    Netflix werkt idd gewoon in Thailand, maar het assortiment kan verschillen met andere regio’s en is vaak zonder Nederlandse ondertiteling. Omdat mijn meiden dat eerst wel wilde hebben, zette ik mijn locatie/gps gegevens uit en zetten ik een vpn verbinding op naar een Nederlandse server (gewoon een simpele betaalde app/ dienst). Netflix neemt dan aan dat je in Nederland bent en alles was het zelfde als thuis.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  14. Renzo zegt op

    Hoi,

    Als je Nederlandse tv programma’s wil kijken is een VPN verbinding noodzakelijk, is mijn ervaring.
    Zelf gebruik ik VPN Nord kan je op 5 verschillende toestellen bv tablet ook kijken, je kan dan je locatie op Nederland zetten of andere landen indien nodig.

    Gr.

    Renzo

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  15. marc zegt op

    Gewoon het kasje kopen
    Gratis streammen.nl
    En je kunt alle films en series zien met NL ondertiteling je moet alleen internet hebben

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  16. marc zegt op

    Je kunt ook op je smartphone of tablet kodi instaleren
    Als je het gewoon bent heel gemakkelijk dan zoek je gewoon op de beste addons klaar is kees

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  17. Marijke. zegt op

    Ook mijn man kijkt netflix op zijn tablet als wij een paar weken in thailand zijn.Het werkt prima net als thuis inderddaad.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  18. maurice zegt op

    U kunt ook naar www3.1movies.is gaan.
    Hier kan men alle series van Netflix, Youtube, Amozone Prime enz. enz. gewoon kijken.
    Er zit helaas geen Nederlandse ondertiteling bij maar als het geen probleem voor u is, 95% is wel met Engelse ondertiteling te zien.

    Geen kosten en wel genieten van series en films.

    Pop-ups krijgt u er wel bij maar deze kunt u gewoon weg klikken of als men met Chrome browser kijkt, even de extensie “uBlock Plus Adblocker” toevoegen en dan is dat probleem ook (grotendeels) opgelost.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  19. Pat zegt op

    Gewoonlijk ben ik hier de conservatieve techno analfabeet, maar in dit onderwerp ben ik toch helemaal mee!

    Zoals door enkele mensen hier reeds wordt gezegd, heeft Netflix niets met Thailand of Antarctica te maken!

    Wat heb je nodig : je eigen apparaat (smart phone, tablet, laptop, enz.) + een internetverbinding.

    Worldwide zie je dus alles wat Netflix te bieden heeft, inclusief Nederlandse ondertitels.

    Het lukt mij zelfs!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  20. Jacobus zegt op

    Ik heb de Nederlandse versie van Netflix op mijn smartphone. Vervolgens heb ik in Nederland een Google chrome cast gekocht (39€) en deze geïnstalleerd op mijn Thaise tv toestel. Nu stream ik met mijn smartphone het complete Nederlandse Netflix assortiment met Nederlandse ondertiteling naar mijn tv. Werkt fantastisch.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  21. Jacob zegt op

    netflix thai abonnement, geen vpn nodig, en voor 1 gebruiker de regionale instelling naar NL gezet, deze kijkt dus via mijn abonnement naar alles met NL ondertiteling…
    Daarnaast kijkt mijn dochter in NL als gebruiker mee , met dezelfde NL instelling…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website