Beste lezers,

Volgende week vertrekken wij met 4 personen naar Chiang Rai. Het Chang Garden Resort is ons ten zeerste aanbevolen.

Heeft een van de lezers enige ervaring met dit resort?

Allerbeste dank.

Diditje

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft ervaring met het Chang Garden Resort in Chiang Rai?”

 1. Stefaan zegt op

  Scoort goed :

  http://www.tripadvisor.nl/Hotel_Review-g297920-d1367500-Reviews-Chang_Garden_Resort_Family_Holiday_Park-Chiang_Rai_Chiang_Rai_Province.html

 2. Cornelis zegt op

  Weet niet of jullie je op de stad Chiang Rai richten of op het gebied daaromheen, maar dit resort ligt in ieder geval 30 km buiten de stad.

  • diditje zegt op

   Wij zouden uiteraard de ruime en zeker prachtige omgeving willen bezoeken. Voor die enkele dagen zoeken wij ook het nodige confort. Volgens gegevens zijn het ook prachtige Nederlandse uitbaters.
   Hartelijk dank
   Diditje.

 3. steven zegt op

  Ja,prima.Goede keuze. Prettige vakantie.

 4. Marc Duynslaeger zegt op

  Mooi resort, enig nadeel : redelijk ver afgelegen van alles.

 5. antoine van de nieuwenhof zegt op

  Mijn schoonouders wonen in Maechan,ik ben uit nieuwsgierigheid wel een gaan kijken in Chang Garden resort en heb vastgesteld dat het er best wel goed vertoeven is. Ook de omgeving is goed te doen, veel bezienswaardigheden in de direkte omgeving, niet alleen de bergvolkeren die in avontuurlijke dorpen wonen, maar ook de stad ChiangRai die dichtbij is. Je kan overigens heerlijk brunchen in een Hotel in ChiangRai, genaamd Rimkok Resort aan de Maekok Rd, direkt aan de rivier gelegen. Voor een paar Bathjes krijg je landstypische gerechten die je zelf mag opscheppen(All you can eat), het Buffet bestaat uit zoveel typische Thai-gerechten dat je watertandend door de zaal loopt. Ook de verschillende desserts die je kan eten zijn overheerlijk en typisch Thai. Het hotel is zeer groot, aan de buitenkant typisch Thai(een beetje Lanna-style) maar van binnen echt luxerieus frans koloniaal-style, met reusachtige kroonluchters. Als je er om tien uur bent krijg je nog fatsoenlijk plaats en is alles nog kakelvers uit de keuken. Hier gaat de plaatselijke Thai-society eten en worden de Farang bewonderd die deze geheimtip hebben weten te bemachtigen en het eten met hun deeld.

 6. diditje zegt op

  Wij zijn hier nu ter plaatse, en dit is echt zowat het beste deel van ons verblijf.
  Geen enkel minpunt !
  Echt een aanrader.
  Uit nieusgierigheid ook Rimrok Resort bezocht.
  Wellicht geschikt voor sommigen, doch wij zijn misschien wat kieskeurig.
  Wij beleven hier echt prachtige dagen.
  Disitje.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website