Beste lezers,

Mijn (Thaise) vrouw bevalt binnenkort van onze dochter en ik ben op zoek naar de volgende info. We zijn momenteel in België tot na de bevalling omwille van de betere medische voorzieningen hier.

Heeft iemand van jullie ervaring met de aangifte van de geboorte op de Thaise ambassade in België? Ben al eens gaan neuzen op hun website maar ik vind daarover niks terug. De bedoeling is dat we eind mei, begin juni na een jaar in België te zijn geweest, naar Thailand teruggaan (bevalling 10/4) en voor onze dochter een Belgisch én Thais paspoort willen vooraleer te vertrekken.

Dus graag info ivm aangifte, paspoort, vertalingen, legalisaties, ed….

Alvast bedankt !

Kurt & Aom

2 reacties op “Lezersvraag: Ervaring met aangifte van geboorte op Thaise ambassade in België?”

  1. marino zegt op

    vraag in belgie op de gemeente een engelstalige geboorte akte aan. hebben dat gedaan voor onze zoon in 1996. daarna naar het belgisch consulaat laten afstempelen en naar uw gemeente in thailand geboorte aangifte doen. mijn zoon heeft zelfs een thais paspoort gekregen in 2008.

    niet zo moeilijk alles gaat wel lukken.

  2. Daniël M. zegt op

    Marino kan gelijk hebben. Ik hoop dat het nog zo is. Maar ik heb toch mijn bedenkingen:

    1996 – 2018 = 22 jaar! Ondertussen zijn er toch al heel wat wetten veranderd…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website