Lezersvraag: Waar kan ik een enkeltje Bangkok – Amsterdam boeken?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
23 juni 2014

Beste lezers,

Is het ook mogelijk om een enkel ticket te kopen vanaf Bangkok? Ik wil namelijk mijn vriendin over laten komen, ze heeft haar inburgering en visa al. Dus ben ik op zoek naar een goedkope ticket naar Amsterdam of Düsseldorf.

Ticket kosten in Bkk zijn veel hoger, dan in Amsterdam. Wie weet een mogelijkheid om van uit Nederland een ticket te boeken, instap Bangkok?

Met vriendelijke groet,

Eduard

7 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik een enkeltje Bangkok – Amsterdam boeken?”

 1. tlb-ik zegt op

  Ja dat is mogelijk, geheel afhankelijk van de Nederlandse wetgeving voor Thai bezoekers en blijvers. Emirates had aanbiedingen -singel flight- voor 23.500 Bht van BKK naar DUS. Ook Ethiad stunt met BKK naar DUS prijzen. JET Air vliegt goedkoop via MUMBAI. Gewoon op die, deze of andere airliner site nakijken. Dezelfde vraag hadden we een paar dagen geleden ook al, in eeen andere tekst vorm en werd op verschillende manier uitvoerig beantwoordt.

 2. lukas zegt op

  bij BM-air reizen . Telefoonnr opzoeken op de computer

 3. Tjitske zegt op

  Bij Thailandtravel.
  Ralph kan je zeker helpen.

 4. Andre zegt op

  Ik heb zelf afgelopen april een enkeltje amsterdam geboekt rechtstreeks bij eva air Kostte 400€. Je moet wel betalen met creditcard en aangezien deze niet aanwezig zou zijn bij het inchecken moet je hier wel een formulier voor invullen dat je kan downloaden op de site van Eva air. Alles is zonder problemen verlopen

  • Henk zegt op

   Andre ::het klopt precies wat je zegt omdat ik ook zo een ticket heb geboekt om mijn dochter een paar weken naar Thailand te laten komen voor een vakantie .
   Echter ::je krijgt een formulier per Email of je kan het downloaden en invullen en per email terugsturen ,daarbij moet ook een kopij van je paspoort en een kopij van je creditcard .
   Nu zullen er bij Eva air in Amsterdam zeker betrouwbare mensen werken maar ook wij weten niet wat ze in hun vrije tijd doen ,in ieder geval toen ik het daags erna de bank vertelde adviseerde zij mij om per direct de creditcard te blokkeren en een nieuwe aan te vragen omdat zij de combinatie van paspoort en creditcard toch een linke boel vonden .

 5. John zegt op

  Norwegian !!
  Op de juiste dag boeken rond de 230 euro.
  Twee uurtjes in Oslo wachten voordat je naar Amsterdam vliegt
  Heb dit 17 juni jl gedaan , super !
  Honderden euro’s besparing.

 6. Franky zegt op

  China Airlines is specialist in enkele reizen. Te boeken in elk reisbureau.Andere luchtvaartmaatschappijen rekenen fiks door voor een enkeltje.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website