Lezersvraag: Dagtrip Khao Sok National Park

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 april 2018

Beste lezers,

In november ga ik opnieuw naar Thailand en zal er met gezelschap rondreizen. In mijn planning steek ik 2 nachten aan Khao Sok National Park. We zullen aankomen met het vliegtuig vanuit Krung Thep in Surat Thani (vermoedelijk in de vroege namiddag) en nemen dan een minivan naar ons gereserveerde resort voor twee nachten. Graag verneem ik welke de opties zijn om een mooie dag tour te maken zonder:

  • “overnachting” op de Cheow Lan Lake;
  • bezoek aan de grot (reeds meermaals dergelijke grotten gezien en bovendien moet je er in zwemmen!);

Ik zou graag een leuke boottocht maken om de rotsformaties en de oevers te bewonderen maar is het meer groot genoeg voor een volledig dagje rondvaart en zijn er stopplaatsen dan om iets te eten en wat rond te neuzen? Kan je misschien wat rondvaren en wat vissen of kanovaren/zwemmen?

Enfin ik vond toch geen afdoende informatie op het internet. Veelal wel de excursies met overnachting(en) in een hutje op het meer en de lange wandelingen in modder en tussen de spinnen en vele bijtgrage insecten.

Heeft iemand een leuke rustige dagtocht gemaakt en hoe zag die er uit en hoe gereserveerd; wat is de kostenraming?

Groet,

Serge (BE)


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website