Beste lezers,

Mijn verblijf in Thailand loopt volgende week af. Voor vertrek moet er een sneltest van maximaal 24 uur oud bij vertrek kunnen worden overlegd (of een PCR test van max 48 uur bij vertrek).

Heeft er iemand ervaring mee op dat op de luchthaven te doen?

Plaats, kosten, doorlooptijd?

Hartelijk dank.

Groet,

Rene

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 3 votes.
Please wait...

10 reacties op “Covid-19 sneltest bij vertrek naar Nederland op de luchthaven in Bangkok ?”

 1. Ton zegt op

  Zoals al eerder door mij beschreven kun je een sneltest laten doen op het vliegveld van Bangkok, een sneltest kost 500-550 bath. Je kunt deze testlocatie terugvinden op de begane grond, dus even met de roltrap naar beneden omdat de vertrekhal op de bovenste verdieping is.

  Voor de NL overheid en de KLM is een sneltest voldoende, vlieg je met een andere maatschappij dan kunnen deze b.v. wel een PCR test eisen. Dus controleer dit even voor vertrek wat de vereisten zijn.

  • Eduard zegt op

   Klm vraagt geen test..prijzen voor test airport verschillen..gaat per uur, de uitslag…korter wachten is duurder

   • Mo zegt op

    Edwards, onjuist, dit staat op de site (traveldoc) van KLM

    Bekijk de laatste Covid-19 restricties op onze Covid-19 Infopagina.

     Test: Passagiers van 12 jaar en ouder die reizen vanuit een gebied buiten de EU/Schengen-zone moeten in het bezit zijn van een negatief NAAT-test (PCR, RT PCR, LAMP, TMA en mPOCT) resultaat afgenomen binnen de 48 uur voor het aan boord gaan, of een negatief antigeentestresultaat, uitgevoerd binnen de 24 uur voor het aan boord gaan.

    • fred zegt op

     Vlieg je met KLM naar Amsterdam is een test verplicht. Vlieg je met KLM naar België is een test niet verplicht. Alles hangt af welke je bestemming is.

   • Ton zegt op

    Begrijp uw reactie niet Eduard?

    Vraag is: Covid-19 sneltest bij vertrek naar Nederland op de luchthaven in Bangkok ?
    Mijn reactie is op de gestelde vraag, uw antwoord is zeer onsamenhangend……..

 2. Willem zegt op

  Is het op die testlocatie in de luchthaven ook mogelijk om een RT-PCR test te laten doen (prijs) ? Ik heb momenteel wel een afspraak in de Thai Travel Clinic (2600THB), maar als het zou kunnen in de luchthaven zou dit veel eenvoudiger zijn omdat ik logeer in de buurt van de airport.

  • Maurice zegt op

   Ik ben er zelf op 7 januari nog geweest voor een sneltest. Men had er een prijslijst liggen en voor PCR zag ik meerdere mogelijkheden (o.a. sneller uitslag voor een hogere prijs). Helaas heb ik zo snel niet alle bedragen gezien maar je kunt ze rechtstreeks bellen (ook Engelstalig): 084-6604096.

 3. leo zegt op

  heb de 11e een test gedaan voor mijn vrouw een sneltest geen pcr test op de 1e etage duurde ongeveer een half uurtje en koste 550 bath.

 4. john koh chang zegt op

  Ik heb wat oude ervaring. Medio december 2021 dus ruim een maand oud. Er stond bij de uitgang 3 van de internationale airport, dus subarnabumi, uitgang waar de taxis staan een tijdelijk gebouwtje van samitivej hospital. Zonder afspraak kon men pcr of rapid test nemen. Pcr kon je na pakweg 10 uur ophalen en rapid test kon je opwachten.ik heb de pcr test genomen om 9 uur en haalde die om 3 uur op.
  Weet niet of deze er nog staat. Was afgelopen week bij binnenkomst niet mogelijk om te zien en heb ik ook niet op gelet, dit te zien. Googelen of bellen!

  • willem zegt op

   ja,staat er nog


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website