Condo huren bij Viewtalay 2b in Jomtien, waar is mijn contactpersoon?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
30 september 2022

Beste lezers,

Ik huur al vanaf 2012 een condo bij Viewtalay 2b in Jomtien, bij een Thaise dame met de naam Rin. De laatste keer was 2019. In 2020 was ik van plan om weer te boeken. Dat ging via haar vriend Steve, maar die vertelde dat de zoon van Rin, die met vakantie in Isaan, een motor ongeluk heeft gehad en zwaar gewond in het ziekenhuis is opgenomen. Rin is daar naartoe gegaan om hem te helpen en dus het verhuur van de condo’s ligt stil.

Daarna kwam de corona periode en zijn we weer 2 jaar verder. Maar ik ben toch van plan om binnenkort weer te gaan maar kan geen contact meer krijgen. Ik weet niet of Rin ermee gestopt is i.v.m. haar zoon.

Kan iemand mij vertellen of Rin toch weer bij Viewtalay 2b aan het werk is (ze heeft een kantoortje naast de kantoorbalie van Viewtalay 2b beneden in de hal). Zou iemand mij dan aan gegevens kunnen helpen waar op haar weer kan bereiken?

Hierbij mijn vriendelijke dank.

Groet,

Hansthai

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 4.33/5. From 3 votes.
Please wait...

3 reacties op “Condo huren bij Viewtalay 2b in Jomtien, waar is mijn contactpersoon?”

 1. Harry van Casteren zegt op

  Hallo Hans,

  Het klopt inderdaad dat haar zoon een motorongeluk heeft gehad en Rin een tijdje in de Isaan was om bij hem te zijn. We waren in januari tot 25 junI 2020 in onze condo in VT2B en toen was Rin ook samen met haar zoon (die op een stretcher in haar winkel lag en inderdaad geblesseerd) aanwezig.
  Ook haar partner Steven was bij hun.
  Helaas heb ik geen gsmnummer van hun.
  Groetjes,
  Harry

  • cherrette pieter zegt op

   geachte ik heb condo te huur op floor 16 vieuw tally 2 b 1 room condo voor 14000 bath in maand en inclusief elektiek en water inbegrepen moest u interesse hebben dan kan ik u foto s door sturen ? men mail pietercherrette@gmail.com telf. 0806147063 thailand indien contakt ? enkel in namiddag 5555

 2. Kees Onderwater zegt op

  Beste Hans,

  Deze vrouw op Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015810782315
  roepnaam Tom, woont in View Talay 2B.
  Haar baas verhuurt appartementen aldaar. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

  Succes en groeten,
  Kees


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website