Beste lezers,

In januari 2016 zijn mijn vrouw en ik van plan een fietstocht te maken vanuit Chiang Mai in het noordoosten van Thailand. We gaan ongeveer 4 weken fietsen en willen zo’n 1000 km rijden.

Wie kent in Chiang Mai betrouwbare fietsverhuurders waar ze goede trekkingfietsen verhuren, geschikt om met bagage te fietsen?

Met vriendelijke groet,

Jan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Wie kent in Chiang Mai betrouwbare fietsverhuurders voor trekkingfietsen?”

 1. Aad zegt op

  Dag Jan,
  Heb je er al aan gedacht om je eigen fietsen mee te nemen? Dat kan tegenwoordig zonder probleem met het vliegtuig en die heb je natuurlijk uiterst goed op jezelf ingericht!
  Overigens kennen wij het Noordoosten redelijk goed en je keus is wat ons betreft prima al doen wij het liever op de motor vanuit Chiang Mai!

  Succes

 2. Tommie zegt op

  Spice road in chiang mai
  Vragen naar Pim
  Spreekt Nederlands
  Goede internationale organisatie
  Beter is je eigen fiets meenemen
  Is geen moeite en wel zo prettig
  Doe ik ook altijd en gaat altijd goed

  Succes Thom Ludovici

 3. Robbert zegt op

  Hoi Jan,

  Informeer eens bij SM Travel op Ratchadamnoon Road. Als ze het zelf niet hebben regelen ze het via iemand anders.
  Groeten,
  Robbert

 4. Ale zegt op

  jan/febr 2015 hebben wij ook in Thailand gefietst, echter fietsen gekocht in Udon Thani, Bianchi fietsen, hiervoor hebben we 325 euro per stuk betaald, na 1800km fietsen voor de helft weer verkocht, lijkt ons goedkoper dan huren, vr gr Ale

  • Cornelis zegt op

   Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid! Misschien kun je dan zelfs met de verkoper tevoren al een afspraak maken voor het terugkopen? Op die manier heb je toch een fiets naar eigen keus en smaak, afgestemd op je behoeften.
   Ik fiets ook volgende maand weer volop rond Chiang Mai en Chiang Rai, in het eerste geval met de persoonlijke mountainbike van de eigenaar van het resort, en in het tweede geval met een huur-mtb van m’n verblijfplek. In beide gevallen prima fietsen, maar nooit zo gepersonaliseerd als je eigen fiets, natuurlijk. Voor vervoer per vliegtuig van die eigen fiets ben ik wat huiverig – een carbon frame is in die omstandigheden nogal kwetsbaar.

 5. Jan Vissers zegt op

  Hallo Jan,
  Google maar eens op
  Little Village Hans Deckers,die kan je wel helpen volgens mij.
  Succes.
  Jan

 6. Frans zegt op

  thailandtreks.com van Hans Deckers hij heeft goede trek bikes!

 7. Sandra zegt op

  Hoi Jan,

  Ik heb erg goede ervaringen met clickandtravel in Chiang Mai.
  Etienne een Belg is de éigenaar en hij heeft oa fietsen van het merk Trek. Ook kent hij de omgeving als geen ander en heeft vast goede tips. Ik ga daar zelf in november ook naar toe.
  Groetjes en geniet, Sandra

 8. BertH zegt op

  Hallo Jan,
  Ik heb mijn eigen fiets meegenomen maar ben hier voor langere tijd. Ik kom regelmatig bij een fietswinkel in Chiang Mai Mong Cycles. Het is een Amerikaanse eigenaar die samen met zijn Thaise vrouw en broer van de vrouw een half jaar geleden geopend zijn. Zij verhuren goede fietsen. Niet echt trekkingsfietsen maar stevige sportfietsen die ze met bagagerekken kunnen leveren. Ze hebben ook moutainbikes die ze kunnen aanpassen.
  Waarschijnlijk kunnen ze je ook een uitgeschreven route met tips leveren.
  Tel.nr. in Chiang Mai: 088_2602579.
  Ook kun je rechtsyreeks met de broer van de vrouw mailen. Hij spreekt en schrijft goed Engels.
  siva_kokanot@hotmail.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website