Lezersvraag: Busverbinding van Ubon Ratchathani naar Siem Reap

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
8 februari 2015

Beste lezers,

In maart vertrek ik naar Thailand en verblijf daar bij familie in de buurt van Ubon Ratchathani. Ik wil van daar met de bus naar Siem Reap in Cambodja. Wie weet of er een busverbinding is en waar ik dan moet opstappen?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Fred


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Busverbinding van Ubon Ratchathani naar Siem Reap”

 1. tinus zegt op

  Hallo Fred , als je vanaf Ubon naar Siem Reap wil is het beste om een bus naar Surin te nemen, ik neem aan dat dit een busrit van 2 a 3 uur is , als je dan in Surin bent kun je een minivan naar de grenspost in Chongchom nemen ongeveer 90 minuten. In Chongchom kun je de grens over naar Cambodia alwaar je een Taxi kunt nemen a 1500 – 2000 baht voor de rit naar Siem Reap van ongeveer 2 uur rijden.
  Volgens mij is Chongchom de dichstbij zijnde grensoversteek naar cambodia vanaf Ubon. En let wel dit is een rustige grensovergang in vergelijking met Poi pet wat nog eens een paar uur verder vanaf Surin ligt.
  Er zijn over het algemeen niet veel farangs hier in chongchom wat de prijzen over het algemeen laag houden.
  Veel plezier in Siem Reap

 2. geert zegt op

  tinus een half jaar terug waren de prijzen nog laag nu niet meer verleden week nog een visarun gedaan visum cambodja 1500 bath een loket verder arrival 500 bath dat is in totaal al 600 bath meer als voorheen maar verder het is een rustige grenspost

  • tinus zegt op

   Ja Geert ik weet het dat je ongeveer 2000 baht kwijt bent voor een visa run (out 1500, in 500) maar de prijzen die ik genoemd heb zijn de prijzen van het vervoer pak hem beet ongeveer 2000 baht vanaf de grens. Fred zal er wel rekening mee houden dat een visa geld kost neem ik aan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website