Beste lezers,

Ik ga eind dit jaar, ongeveer 5 jaar in Bangkok werken en ben daarvoor op zoek naar een nieuw koopappartement. Toch valt dit niet mee want de prijzen zijn aardig hoog voor nieuwe condo’s. Natuurlijk kan ik ook huren of een bestaande condo kopen maar om persoonlijke redenen wil ik een nieuwe condo kopen.

Hebben jullie nog tips? Bepaalde buurten in Bangkok waar de prijzen lager zijn? Ik hoef niet in de buurt van een MRT of BTS station te zitten.

Misschien andere tips?

Groet,

Michiel

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: zijn er nog betaalbare condo’s in Bangkok tot koop?”

 1. Pat zegt op

  Voor 100.000 € kan je toch al een luxe condo (studio of 1 appartement) kopen, zeker als deze niet persé in de toeristische wijken en bij de BTS moeten liggen.

  Google eerst eens wat, indien je er niet uitkomt dan wil ik wel eens wat mails met prijzen en buurten opzoeken in mijn mailbox en bezorgen.

 2. Gerrit Tienkamp zegt op

  Kijk eens rond in Bang Kapie
  Zeer ruime keuze

 3. nietzozeerdebuurt zegt op

  de uitvoering, grootte, massaliteit etc. bepalen vooral de prijs. En de veel luxere, dus duurdere, staan nu eenmaal vooral nabij de raillijnen vanwege de exclusieve belangstelling van die doelgroep.
  Langsheen de nieuwe nu in bouw zijnde MRT/BTS uitbreidingen staan er 10tallen te koop-in diverse fasen van planning tot bouw.
  Dus pieker eerst eens wat meer over WAT je nou precies wil (hoeveel kamers, hoeveel security in gebouw, hoe luxe, etc.) en kom dan terug. Ik zie her en der nog steeds MINprijzen van net 1 miljoentje (bahtjes)-maar dat is 1 kamer+bad met de minste kwaliteit sanitair.

 4. Jacques zegt op

  De meeste condominium hokjes van bijvoorbeeld 6 x 6 meter kosten in Thailand zo’n 1 miljoen baht (26.000 euro) door de bank genomen. Woonkamertje en slaapkamertje met bad-toilet gelegenheid waar je amper de billen kunt keren. Materiaal van lage kwaliteit natuurlijk. In Bangkok zal dit wellicht nog meer kosten. Hoezo goedkoop. Jan modaal moet daar toch erg lang voor gaan afbetalen, of moet ik niet zo zeuren. Als er maar verdient kan worden aan elkaar en met een andere mentaliteit kan het vele malen goedkoper dat is mijn stelling in deze.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website