Beste lezers,

Bij deze wil ik u vragen of er een Belastingconsulent in Udonthani is, om de totale procedure van mij over te nemen, daar ik nu voor het tweede jaar problemen heb voor wat betreft mijn inkomen.

De belasting hier blijft eisen dat ik mijn totale inkomen (alles via inkomsten bij de bank) moet opgeven, waaronder ook het deel wat reeds belastbaar is in Nederland (AOW).

Graag indien mogelijk een naam en adres van zo’n consulent in de directe omgeving.

Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groet,

Joop


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Belastingconsulent gezocht in omgeving Udon Thani”

 1. Renévan zegt op

  Open een extra bankrekening waarnaar het geld wordt overgemaakt dat in Thailand belastbaar is. Dus AOW naar een andere rekening. De meeste belasting ambtenaren zijn niet op de hoogte van de belastingverdragen die afgesloten zijn. Hier in staat toch duidelijk dat de AOW in Nederland belastbaar is en niet in Thailand.

  • george zegt op

   Als alles wat Thailand via een bank binnen komt moet worden opgegeven, wat maakt het dan voor een verschil of je een of meerdere rekeningen hebt.
   Hoe toon je aan dat het in Nederland al belast is en volgens het verdrag in Thailand niet meer belast mag worden.

   groet George

 2. erik zegt op

  Joop, print artikel 26 verdrag uit in het Engels en dreig met een boze brief naar Bangkok hoofdkwartier en vraag hun namen om in die brief te zetten. Het is de clausule om beide landen in overleg te doen treden over de uitleg van het verdrag. Dan gaan de geleerden in Bangkok er naar kijken en dat betekent gezichtsverlies voor de lokale ambtenaren.

  Wat een adviseur betreft, Mazars is een nationaal bekende naam en die hoeven echt niet in Udon te zitten. En je kunt eens googlen naar tax consultant udon thani.

  Renevan, dat AOW belast is in NL staat nu net NIET in het verdrag, AOW wordt daar niet eens genoemd.

  • erik zegt op

   Excuseer, het is artikel 25. Sorry voor dit foutje.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website