Lezersvraag: Van Bangkok naar Koh Samui vliegen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
19 juli 2015

Beste lezers,

Voorheen was het alleen mogelijk met Bangkok Air en Thailand Air vanaf Bangkok naar Koh Samui te vliegen. Op website NOK-AIR en ASIA-AIR zijn nu ook tickets te boeken voor een veel lagere prijs en zo te zien met een gelijke bagage limiet. Vanwaar vertrekken en komen ze aan in Bangkok?

Mijn vraag is zijn er mensen die ervaring(en) hebben met deze maatschappijen op dit traject?

Bij voorbaat dank voor de info.

Met vriendelijke groet,

Dirk

10 reacties op “Lezersvraag: Van Bangkok naar Koh Samui vliegen”

 1. Sjoerd zegt op

  Deze vluchten vertrekken helemaal niet vanaf Samui, maar vamaf Surat Thani of Chumpon. Kijk maar eens goed naar de reistijd! Het zijn flight+bus+ferry combo’s

 2. Johanna zegt op

  Klopt helemaal wat Sjoerd zegt.. Je bent een behoorlijke tijd onderweg maar als je daar geen problemen mee hebt is het een prima alternatief. Je vliegt alleen wel vanaf de oude luchthaven van Bangkok..

 3. Ger zegt op

  Heb deze route vorig jaar met Air Asia gedaan.
  Vlucht inderdaad via Surat Thani, bus en bootticket inclusief.
  Kost meer tijd, maar spaart een hoop geld.
  Alles was door AirAsia prima geregeld

 4. Renévan zegt op

  Vanaf Bangkok (Donmuang) een paar keer gedaan met Nokair. Vanuit het vliegtuig direct de bus in, en vanuit de bus direct de high-speed catamaran op. Dus nergens wachten. Je komt ook aan in Nathon waarvan daan het makkelijk verder reizen is. Het is gewoon een leuke tocht.

 5. dick zegt op

  In december met nok air naar suratthani ,dan de bus en dan de ferry,leuk reisje. We waren met 4 pers .prijs was veel beter als 4 x bangkok airways. Dus voor ons echt de moeite waard.

 6. robert vereecke zegt op

  Thai Lion Air vliegt ook van BKK naar Surat Thani.
  Een van de grote prijsbrekers.

  Kijk naar AIRPAZ.com
  Airpaz geeft telkens de tarieven van alle low cost maatschappijen op een rijtje en deze verschillen soms merkelijk van mekaar.

 7. Herbert zegt op

  Eind Januari ben ik vanaf Samui met Boot/Bus naar Surat Thani gegaan en vanaf daar voor 700 baht met Air Asia naar BKK
  Op Samui verkopen ze wel combi tickets, dat scheelt vaak in de prijs.
  Als je vanaf Samui zelf wil vliegen dan betaal je de hoofdprijs!

 8. SOMMEIL zegt op

  Als je Nokair via internet boekt, eens kijken na 23H00. ( 2 – 3 dagen op voorhand)
  Die prijzen kunnen dan nog voordeliger zijn dan hun prijzen die ze afficherentijdens de dag.

 9. lung addie zegt op

  zoals aangegeven zijn er geen vluchten vanaf BKK of DMK naar Koh Samui buiten Bangkok Airways en Thai Air. Deze maatschappij is trouwens eigenaar van het vliegveld op Koh Samui. Alle andere vluchten gaan idd via Chumphon of Suratani.
  Goed nieuws voor de reizigers met een combi ticket via Chumphon. De voorbereidingen om een Lomprayah pier aan te leggen, dicht bij de luchthaven van Chumphon ( Pathiu ), zijn volop aan de gang. Het terrein is aangekocht en de administratieve vergunningen schieten goed op. Dit zou een niet te verwaarlozen tijdswinst opleveren tegenover de huidige toestand. Nu moet er eerst van Chumpon Airport ( zo een 40km van Chumphon city naar Pak Nam ( nog eens een 20km) per minibus naar de Lomprayah Pier gereden worden. De uren van de ochtendvlucht met het vertrekuur van de ochtend Lomprayah zijn niet op elkaar afgestemd en er kan dus enkel met de middag Lomprayah naar Samui gevaren worden. Bij het terugkomen is het beter: de middag overtocht is rond 1700 uur te Paknam en dit is tijdig om de avondvlucht naar DMK vanaf Chumphon airport te nemen. Er is zelfs speling om van een heerlijke vis-zeevruchten maaltijd te Ban Bo Mao ( Pathiu ) te genieten.
  lung addie

 10. ton zegt op

  Hoi

  Jaren geleden vloog ik al regelmatig met Nok Air en dat is mij altijd goed bevallen.
  De vliegtuigen zijn daarbij ook nog eens zeer opvallend omdat ze als vogels beschildert zijn.
  Goedkoop zijn ze trouwens ook welliswaar ben ik alleen maar op en neer Phuket geweest met Nok Air maar dat zal vast niet uitmaken


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website