Beste lezers,

Ik reis in mei voor de 3e keer naar Thailand en deze keer zou ik graag een pak laten maken. Als we aankomen zijn we 2 dagen in Bangkok en anderhalve week later weer 2 dagen.

Verder zijn we nog een week tussen Krabi en Phuket.

Wat is een goede winkel om een pak te laten maken en ik denk dan dat Bangkok het meest handig is?

Als je bij de bekende toeristen plekken bent zie je winkels genoeg maar ik heb het idee dat er erg goede winkels zijn alleen dat je de locatie moet weten.

Alvast bedankt!

Groeten,

Merijn


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Waar in Bangkok kan ik een maatpak laten maken?”

 1. Sjaak zegt op

  Op de Sukhumvit Road, in de buurt van Asok, hadden vroeger collega’s goede ervaring. Echter in latere jaren was de kwaliteit niet constant. Het is vooral van belang dat je na ontvangst van je pak een dag of twee nodig hebt om eventuele fouten te laten herstellen.

 2. Maarten zegt op

  Ik laat ze altijd maken bij Nickerman in de basement van het Landmark hotel tussen sukhumvit soi 4 en 6. Wat je ook doet, koop niet bij winkels waar de verkopers buiten staan om je binnen te praten en laat je niet door een taxi chauffeur leiden. Internet fora kunnen je helpen om een goede kleermaker te vinden. Kies voor de beste kwaliteit die de winkel heeft en als ze erg goedkoop zijn, niet doen.

 3. ReneH zegt op

  Ik koop mijn pakken al minstens 20 jaar bij een echte Thaise kleermaker in Banglamphoo. Een eenmanszaak op Sam Sen Road. In die buurt zijn genoeg no-nonsense kleermakers. En ga niet naar zo’n Indiase mooiprater. Je bent tenslotte in Thailand.

 4. bart zegt op

  De beste plek is volgens mij pratunam markt of chatuchak … chatuchak is alleen in weekend markt , pratunam elke dag .

  Veel succes !!

 5. Jack zegt op

  Soi sri bumpen,Yannawa,Satorn1, tegenover het Ibis Hotel en Malaysia hotel,er staat groot Prince tailor,een klein en rommelig winkeltje maar hij (Prince radja) levert perfecte kleding in verschillende kwaliteiten en prijsklassen.Ik kom 29 jaar daar vanaf het moment dat hij opende, en altijd mooie en goede kleren gekregen. Zeg maar Jack uit Nederland heeft mij gestuurd dan krijg je gegarandeert 20%korting.

 6. Stef Bouwhuis zegt op

  http://www.samsurin.com, New Royal Fashion, de eigenaar is een Sikh. Je kan er perfect een pak laten maken, en shirts, maar je kan ook makkelijk nabestellen. ze slaan je maten op. Ook reizen ze rond en komen ze soms naar een hotel in jouw land en sturen je een sms of email, zodat je je opnieuw kunt laten meten en om de nieuwe stoffen te zien. Het lijkt een kleine winkel, maar er werken zo’n 40 man intern op alle etages voor de webshop, de maten, de stoffen. Ik vond ze prima.

 7. James zegt op

  Universele kleermakers op Silom Road is een aanrader kleermaker in Bangkok. Ze zijn hebben een hoge reputatie van hoge kwaliteit kostuums en overhemden te produceren tegen affortable prijs


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website