Lezersvraag: Wie weet in Bangkok een goed adres voor een pruik?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
16 april 2015

Beste lezers,

Mijn dochter gaat volgend jaar mee naar Thailand, zij heeft last van haaruitval op het hoofd en zoekt een volwaardige pruik. Weet iemand een goed adres in Bangkok of elders in Thailand?

Met vriendelijk groet,

Ed


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Wie weet in Bangkok een goed adres voor een pruik?”

 1. Barbara zegt op

  In Central World (Siam of Chidlom BTS) worden pruiken verkocht, die zagen er van een hele mooie kwaliteit uit.
  Er zijn wel geen blonde bij, enkel zwart of bruin.
  I
  n Chinatown en Pratunam zijn goedkopere pruikenwinkels. Maar die kwaliteit kun je ook in Nederland/België online bestellen bij lightinthebox

  • Rode Rob zegt op

   Wees voorzicht met het aanschaffen van een pruik. Een kunststofpruik ontvlamt reeds met het in contact komen van een sigarettenpeuk.

 2. gonnyaba. zegt op

  Hallo Ed,
  Indien je dochter met een medische indicatie een pruik noodzakelijk is, waarom dan niet gewoon in Nederland te kijken.Op de site van de Kanker stichting wordt verwezen naar hele goede instituten.
  Mocht ze het zelf moeten betalen, heeft ze wel een kwalitatief goede pruik van echt haar.Mocht er onverhoopt toch iets mee zijn, kan ze terug vallen op garantie,je garantie in Thailand verhalen wordt moeilijker.
  Succes met jullie beslissing.
  Groet,
  Gonny

 3. LOUISE zegt op

  Hallo Ed,

  De eerste reaktie van Barbara is een heel goede.
  Zij verkopen ook echt haar.

  Maar als je het vergoedt krijgt, volg de raad van gonnyaba op.
  Ze kan dan altijd een verandering kopen bij die andere.

  LOUISE

 4. h van hoorn zegt op

  Ja.er is een zeer goede zaak die in Bankok is De zaak is in Bangkok business centrum 17 e verdieping.Als je de bus neemt in Pattaya naar Bangkok, een kaartje kopen naar Ekamai. Is een halte in Bangkok. Oversteken via het metro station naar de andere kant van de straat.Heet Sukomvit 63 klang toey nua Wattana. Bangkok 10110 telefoon 0817505287 Maar er zijn in Pattaya in de straat van Tucom een drukke straat genaamd Pattaya zuid,in de straat van de tempel, vlak bij de markt van soi bekouw.Goedkope pruiken te koop.Alle modellen en in alle kleuren.Wel goed naar de prijzen inf en heel goed kijken wat ze kosten, want je bent buitenlander en dan schroeven ze de prijzen heel erg hoog op.Je hebt al een leuke pruik voor ong 800 tot 1200 bath.De zaak in Bangkok is wel duurder omdat de kwaliteit wat beter is als de zaken in Pattaya want voor de prijs die je betaald in Bangkok kan je 5 pruiken voor kopen in Pattaya.Maar als je dochter niet gaat slapen met de pruik op ,de goedkope pruiken vervilten snel ,dan kan ze best minstens een jaar met de pruik doen.De pruiken die je koopt in Bangkok worden op de huid vast geplakt met een soort tape.Maar de pruiken die je gewoon in de winkel koopt in Pattaya worden met een soort net op het hoofd geplaatst.Men kan voor de zekerheid op de markt een soort klipjes kopen die je dan zelf even aan de rand van de pruik vast naait.ik weet niet of men dat in de pruikenwinkel doet.Er zijn maar 2 of 3 pruiken zaken in 1 straat in Pattaya, dus dat kan niet missen.

 5. Gerard Van Heyste zegt op

  Haarwerken Smets in België laat zijn haarwerken maken hier in Thailand, in Buriram is het bedrijfje gevestigd
  word gewerkt met natuurlijk europees haar dat opgestuurd word te gelijkertijd met de maten. Kostprijs In belgie ong. 50.000 bath. In Thailand ong. 5000 bath?
  Deze prijzen dateren wel van voor 10 jaar!

 6. h van hoorn zegt op

  Nog een berichtje over een volwaardige pruik.Het is het beste om die toch in Nederland te kopen.Er worden tegewoordig prima pruiken gemaakt van Cyberhair.Deze worden geheel op maat gemaakt en aangepast naar behoeven.Het haar is van prachtige kwaliteit en is een kunst stof die het echte haar geheel nabij komen.Deze pruiken gaan zeer lang mee ,vaak wel 4 jaar en blijft van prima kwaliteit Worden in Thailand gemaakt, maar daar niet verkocht.maar kosten niet zo goedkoop .De prijzen varieren naar behoefte van de drager lengte enz.Ook de kleuren zijn geheel natuurlijk en de pruiken zijn beslist niet opvallend.De kleuren worden naar het verlangen van de draagster gemaakt.De prijzen zijn van ong 1200 tot 1500 euro.Als je een doktersverklaring kan overleggen is er korting op de pruik Kijk maar eens op Google bij Cyberhair.Pruikenzaken en goede kappers in Nederland kunnen u helpen.de pruiken zijn zeer licht van gewicht en je kan er mee zwemmen,douchen enz.Ook zijn de pruiken beter als echt haar.Het enige wat de pruiken af en toe nodig hebben is om de zoveel tijd met een spray van creame te geven om over het haar te spuiten.Het is wel veel geld maar dan weet je zeker dat je een uitstekende en normale haardracht hebt.Een van de beste zaken om de pruik aan te laten meten is bij van Nooien Capelle ad Ijsel.In formeer u daar en u kunt dat met een mail doen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website