Oproep: Afstudeerstage in Thailand gezocht (toerismesector)!

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersoproep
Tags:
9 maart 2018

Beste lezers,

Mijn naam is Natasja, 21 jaar. Ik volg de HBO opleiding Internationaal Toeristisch Management op het Tio in Amsterdam. Derdejaars inmiddels, hiervoor heb ik de opleiding Hotelmanagement niveau 4 afgerond. Tot nu toe vind ik het een erg leuke studie. Momenteel zit ik voor een semester in Hong Kong tot half mei. Een leerzame, uitdagende en een actieve afstudeerstage is precies waar ik naar opzoek ben.

Na Hong Kong zou ik graag mijn afstudeerstage beginnen. Het betreft een afstudeerstage waar een groot onderzoek aan gekoppeld zit. Het onderzoeksonderwerp kunt u zelf beïnvloeden waardoor u er ook echt wat aan heeft.

Vorige jaar heb ik 3 maanden stage gelopen in Bangkok als tourleader bij Co van Kessel Bangkok tours. Zij organiseren fietstours door Bangkok. Ik heb hier heel veel geleerd en heb het ontzettend leuk gehad.

Afgelopen zomer heb ik stage gelopen bij Amazing Asia Tours als assistant manager guest relations and operations. Hier heb ik heel veel mogen leren. Thailand is mij zo goed bevallen, dat ik graag mijn afstudeerstage hier ook wil lopen.

Wie kan mij helpen aan een afstudeerstage?

Alvast bedankt

Natasja

Hieronder een klein filmpje over mijn geweldige stagetijd in Bangkok.

 

1 reactie op “Oproep: Afstudeerstage in Thailand gezocht (toerismesector)!”

  1. Ben geurt zegt op

    Probeer greenwood travel eens.
    B.Geurts


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website