Sinds geruime vormen wij in Hua Hin kleine groepjes van tennis- badminton en pickleball spelers en zoeken andere geïnteresseerden om onze teams aan te vullen.

  • Tennis dubbel: wij zijn op zoek naar een vierde speler(m/v) bij voorkeur iemand die minstens 3 maand in Hua Hin verblijft. Middelmatig niveau. Wij spelen op maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 10.30 uur in het Palm Hill Golf Resort
  • Badminton: wij hebben een mixed team (man/vrouw) van een 6-tal spelers (thai/expat) en spelen op 1 of 2 terreinen op maandag- woensdag en vrijdagochtend van 9 tot 10 uur. Overdekt terrein in de sporthal van het Palm Hill Golf Resort.
  • Pickle Ball: Wij zijn met een groep van een 20-tal spelers (alle nationaliteiten) en spelen op dinsdag, donderdag en zatervoormiddag op 4 terreinen in het grote Sportcentrum TRUE ARENA ten zuiden van Hua Hin. Er wordt gespeeld in een zaal uitgerust met airco.

Pickleball de nieuwe rage? De ideale sport voor de senioren

Het is geen tafeltennis, geen badminton en geen tennis, maar een combinatie daarvan. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar Pickleball gaat het helemaal worden. Het is de snelstgroeiende sport in Amerika en nu ook naar Europa overgewaaid.

In Amerika maakt de sport een enorme groei door. Het lijkt nieuw te zijn, maar bijna 50 jaar geleden is de sport al bedacht. Pickleball kan door iedereen worden gespeeld, maar het is vooral in trek bij senioren. Dat komt onder meer omdat het spel goed te spelen is. Het materiaal is licht en het speelveld klein. Een paar batjes, een net, een balletje en wat lijntjes op de grond en je kunt aan de slag.

Interesse? Bel mij op het nr 0926125609 (Robert) of stuur een e-mailtje naar [email protected]

1 reactie op “Lezersoproep: Wie komt er met ons tennissen, badminton en pickle ball spelen in Hua Hin?”

  1. Dirkphan zegt op

    Succes Robert !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website